You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 6 of 14]

126 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 17, 2009 1:12 am

jebat


jawe62 wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

xakan lah nk cat 1 bumper sampai 2mggu?lama tul....aku nk tgk bumper ko tu dulu leh?biasa custom bumper ni banyak nak kene simen..klu ko xnk tgl keta ko bwk je bumper tu,pastu bg aku cat..dah siap cat ko dtg bwk keta ko terus pasang...

127 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 17, 2009 1:18 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
jawe62 wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

xakan lah nk cat 1 bumper sampai 2mggu?lama tul....aku nk tgk bumper ko tu dulu leh?biasa custom bumper ni banyak nak kene simen..klu ko xnk tgl keta ko bwk je bumper tu,pastu bg aku cat..dah siap cat ko dtg bwk keta ko terus pasang...


satu cadangan yg bernas( beras nasional) huhuhuh

128 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 17, 2009 1:26 am

Guest


Guest
jawe62 wrote:
jebat wrote:
jawe62 wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

xakan lah nk cat 1 bumper sampai 2mggu?lama tul....aku nk tgk bumper ko tu dulu leh?biasa custom bumper ni banyak nak kene simen..klu ko xnk tgl keta ko bwk je bumper tu,pastu bg aku cat..dah siap cat ko dtg bwk keta ko terus pasang...


satu cadangan yg bernas( beras nasional) huhuhuh

korang ni biau betol skit..takan dia nak bg wife dia bwk keta xdo bumper... Very Happy Very Happy Very Happy

129 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 17, 2009 3:21 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
jawe62 wrote:
jebat wrote:
jawe62 wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

xakan lah nk cat 1 bumper sampai 2mggu?lama tul....aku nk tgk bumper ko tu dulu leh?biasa custom bumper ni banyak nak kene simen..klu ko xnk tgl keta ko bwk je bumper tu,pastu bg aku cat..dah siap cat ko dtg bwk keta ko terus pasang...


satu cadangan yg bernas( beras nasional) huhuhuh

korang ni biau betol skit..takan dia nak bg wife dia bwk keta xdo bumper... Very Happy Very Happy Very Happy


ala utk 2 ari je....ape pun x bley..

130 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 17, 2009 11:39 pm

jebat


bazooka wrote:
jawe62 wrote:
jebat wrote:
jawe62 wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

xakan lah nk cat 1 bumper sampai 2mggu?lama tul....aku nk tgk bumper ko tu dulu leh?biasa custom bumper ni banyak nak kene simen..klu ko xnk tgl keta ko bwk je bumper tu,pastu bg aku cat..dah siap cat ko dtg bwk keta ko terus pasang...


satu cadangan yg bernas( beras nasional) huhuhuh

korang ni biau betol skit..takan dia nak bg wife dia bwk keta xdo bumper... Very Happy Very Happy Very Happy

bukan xpakai bumper lah bazooka,pakai bumper standrt dulu lah..bumper costum tu je yg nk di cat,setakat bumper tu,masuk kete muat je....hehehehe

131 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 18, 2009 11:57 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalu dio xde bumper ....lie bleh bg pinjam Shocked Razz Razz Razz

132 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 18, 2009 12:00 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe62 wrote:kalu dio xde bumper ....lie bleh bg pinjam Shocked Razz Razz Razz
kalo nak pinjam bumper standard kawe pun ado laie tu....hehehe

133 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 18, 2009 12:09 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Fadzil wrote:
jawe62 wrote:kalu dio xde bumper ....lie bleh bg pinjam Shocked Razz Razz Razz
kalo nak pinjam bumper standard kawe pun ado laie tu....hehehe



lihat lah betape mulianye ati ahli2 wc........... Razz Razz Razz

134 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 19, 2009 2:21 am

jebat


jawe62 wrote:
Fadzil wrote:
jawe62 wrote:kalu dio xde bumper ....lie bleh bg pinjam Shocked Razz Razz Razz
kalo nak pinjam bumper standard kawe pun ado laie tu....hehehe



lihat lah betape mulianye ati ahli2 wc........... Razz Razz Razz
bumper sdrt aku pon ada...leh pakai dulu....xde hal punye...hehehehehe mulia x hati den jawe?hahahaha Very Happy Very Happy

135 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 19, 2009 10:45 am

Guest


Guest
jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?

136 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 19, 2009 12:03 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
jawe62 wrote:
Fadzil wrote:
jawe62 wrote:kalu dio xde bumper ....lie bleh bg pinjam Shocked Razz Razz Razz
kalo nak pinjam bumper standard kawe pun ado laie tu....hehehe



lihat lah betape mulianye ati ahli2 wc........... Razz Razz Razz
bumper sdrt aku pon ada...leh pakai dulu....xde hal punye...hehehehehe mulia x hati den jawe?hahahaha Very Happy Very Happy


mulia2.....hahahahhaha

137 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 19, 2009 12:03 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?


ko pun nk tukar kaler ke bazooka Twisted Evil Twisted Evil

138 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 21, 2009 8:42 am

Guest


Guest
jawe62 wrote:
bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?


ko pun nk tukar kaler ke bazooka Twisted Evil Twisted Evil

x la jawe..keta aku kan bru cat...aku tanya bg pihak akak aku...

139 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 21, 2009 1:36 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
jawe62 wrote:
bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?


ko pun nk tukar kaler ke bazooka Twisted Evil Twisted Evil

x la jawe..keta aku kan bru cat...aku tanya bg pihak akak aku...


oraiiit bos....telimo loger Razz Razz

140 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 1:20 am

jebat


bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?

Biru impreza luar dalam 1800.00 harga tuk kakak ko tuh....hahahahahahha Very Happy Very Happy

141 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 3:42 am

Guest


Guest
jebat wrote:
bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?

Biru impreza luar dalam 1800.00 harga tuk kakak ko tuh....hahahahahahha Very Happy Very Happy

ok terimo...

142 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 8:59 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
jebat wrote:
bazooka wrote:jebat...cat luar dalam biru impreza berapa?

Biru impreza luar dalam 1800.00 harga tuk kakak ko tuh....hahahahahahha Very Happy Very Happy
klu rege abang mcm mane lak jebat.. Question Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

143 ...... on Tue Aug 25, 2009 11:36 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wooh mat,kat FB dengar u nak tukar cat kete ke?wat colour u wan? Very Happy

http://www.team-force.forums2u.com

144 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 11:42 am

oj_razi


jebat..kalau colour itam mati berape??ang boleh buat x?? Very Happy Very Happy Very Happy

145 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 11:56 am

Guest


Guest
oj_razi wrote:jebat..kalau colour itam mati berape??ang boleh buat x?? Very Happy Very Happy Very Happy

kalu nk itam mati..amek ligter bakar je keta ko...hahahah Very Happy Very Happy Very Happy

146 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 12:03 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
oj_razi wrote:jebat..kalau colour itam mati berape??ang boleh buat x?? Very Happy Very Happy Very Happy

kalu nk itam mati..amek ligter bakar je keta ko...hahahah Very Happy Very Happy Very Happy

lighter lambat.. simbah je asid mesti jd hitam mati... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

147 salam on Tue Aug 25, 2009 1:02 pm

Guest


Guest
bro betul ker cat luar je dapat harga 900 ke seribu...ese nak cat balik keter ese cam dalam gambar ni bole ker

148 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 1:48 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
shah729 wrote:bro betul ker cat luar je dapat harga 900 ke seribu...ese nak cat balik keter ese cam dalam gambar ni bole ker

alang2 tuh baik ko simpan sikit duit shah ..leh tukar baju baru ...hehe !! racunnn ..

http://www.eventsecurity.com.my

149 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 1:51 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mari....mariii cat ketoo....arriioosss Razz Razz

150 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 25, 2009 3:27 pm

oj_razi


mie_aplus wrote:
bazooka wrote:
oj_razi wrote:jebat..kalau colour itam mati berape??ang boleh buat x?? Very Happy Very Happy Very Happy

kalu nk itam mati..amek ligter bakar je keta ko...hahahah Very Happy Very Happy Very Happy

lighter lambat.. simbah je asid mesti jd hitam mati... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

amboi bukan main lg ko amie eh...bab bakar kete den no1..laju jek..t den letak asid kt kete ang.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

151 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! Today at 2:55 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 6 of 14]

Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum