You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 14]

101 salam bro jebat on Mon Aug 03, 2009 3:01 pm

Guest


Guest
salam bro,saya ahli baru wc,saya nak tanya,kalau saya nak antar kereta iswara aeroback adik saya berapa?cat luar je,kaler hijau standard.kete takder kemek.dan tolong berikan alamat penuh bro,saya nak antar keter waja saya touchup sebelum hari sanding saya.tq.nama saya shah 0179047770

102 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 05, 2009 3:05 am

jebat


shah729 wrote:salam bro,saya ahli baru wc,saya nak tanya,kalau saya nak antar kereta iswara aeroback adik saya berapa?cat luar je,kaler hijau standard.kete takder kemek.dan tolong berikan alamat penuh bro,saya nak antar keter waja saya touchup sebelum hari sanding saya.tq.nama saya shah 0179047770
bro aku dah call ko xdapat lah....

103 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 05, 2009 8:03 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
shah729 wrote:salam bro,saya ahli baru wc,saya nak tanya,kalau saya nak antar kereta iswara aeroback adik saya berapa?cat luar je,kaler hijau standard.kete takder kemek.dan tolong berikan alamat penuh bro,saya nak antar keter waja saya touchup sebelum hari sanding saya.tq.nama saya shah 0179047770
bro aku dah call ko xdapat lah....

Razz Razz

104 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 06, 2009 10:21 pm

mangkuk


bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

105 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 10, 2009 2:10 am

jebat


mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

106 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 10, 2009 4:42 am

mangkuk


jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

107 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 10, 2009 6:22 am

Guest


Guest
mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

xyah anta keta...hantar moto je..hahahahha Very Happy Very Happy Very Happy

108 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Aug 10, 2009 7:31 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

xyah anta keta...hantar moto je..hahahahha Very Happy Very Happy Very Happy


anta gambar pun bleh....lagii senang jebat nk custom Razz Razz

109 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 11, 2009 11:03 pm

jebat


mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

ko anta lah keta ko tu ke bengkel aku dulu...aku xtau apa design yg ko nak buat..kang aku custom keta ko tu jd transformesr plak kang..huhuhuh

110 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 11, 2009 11:05 pm

userie


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
wakakakakakaka Twisted Evil

111 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Aug 11, 2009 11:18 pm

Musang120


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jebat wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

ko anta lah keta ko tu ke bengkel aku dulu...aku xtau apa design yg ko nak buat..kang aku custom keta ko tu jd transformesr plak kang..huhuhuh

bumblebee dah ado,,tranform jadi prime optimus plak..mesti bling22 Cool

112 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 12, 2009 7:22 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Awie120@Nedilius wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?

ko anta lah keta ko tu ke bengkel aku dulu...aku xtau apa design yg ko nak buat..kang aku custom keta ko tu jd transformesr plak kang..huhuhuh

bumblebee dah ado,,tranform jadi prime optimus plak..mesti bling22 Cool

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

113 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 12, 2009 8:17 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mangkuk wrote:
jebat wrote:
mangkuk wrote:bro jebat, costum bumper u boleh buat jugak ke?

buleh je.....

nak kena hantar keta ke?
Kalo x hantar keto macamano la hang hebat nk wat kijo..huhuhu

114 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 12, 2009 2:45 pm

mangkuk


bukan cat costum bumper, tapi buat costum bumper? salah paham ni Very Happy

115 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Aug 12, 2009 10:18 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mangkuk wrote:bukan cat costum bumper, tapi buat costum bumper? salah paham ni Very Happy
Question Question Question Question Question Question Question

116 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 6:39 am

jebat


mangkuk wrote:bukan cat costum bumper, tapi buat costum bumper? salah paham ni Very Happy

ko ckap mcm ni lagi lah aku xpaham....ko ni nk cat bumper ke?nak buat custom bumper?adeh....poning pale den....leh kene sakit buah pinggang klu mcm ni...huhuhuhuh

117 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 7:05 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
mangkuk wrote:bukan cat costum bumper, tapi buat costum bumper? salah paham ni Very Happy

ko ckap mcm ni lagi lah aku xpaham....ko ni nk cat bumper ke?nak buat custom bumper?adeh....poning pale den....leh kene sakit buah pinggang klu mcm ni...huhuhuhuh


den bg ko paham jebat...dio nk cat keto..pastu kalu ko ado wat custom bumper dio nk wat skali....

118 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 8:03 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy

119 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 8:08 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

120 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 12:51 pm

mangkuk


jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

121 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Aug 13, 2009 2:53 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

122 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 14, 2009 1:23 am

jebat


Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

123 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 14, 2009 2:20 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
dtg bro jgn x dtg...... Razz Razz

124 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 14, 2009 2:49 pm

mangkuk


jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy

125 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Aug 14, 2009 11:11 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mangkuk wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:
mangkuk wrote:
jawe62 wrote:
hafima wrote:maknanya bumper yang lain dari yang lain...yang dibuat khas hanya untuk kete die..hahahantah betul ntah tidak aku ni... Very Happy Very Happy Very Happy


kiro botol laa tu

betul betul betul Very Happy

nak suh hang jebat wat bumper custom ruponyo....huhuhu

aku paham lah klu mcm tu...apa2 pon aku nk tgk apa design yg ko nak buat....sng ko dtg bengkel aku ari sabtu ni lagi senang...lagi aku paham... Very Happy

sebab tu aku tanya,nak kena tinggal keta ke? sbb byk kedai aku tanya kena tggl keta dalam 4hari - 2 minggu.aku takleh tinggal keta sebb bini bawak g keje and hanta anak sekali. klu bro jebat boleh buat tanpa aku tinggal keta,kira cantiklah.nak cat bumper costum tu pun kaler asal je,bukan satu keta Very Happy



cat bumper saje 1 ari bleh siap .... x gitu en hassan...

126 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! Today at 3:00 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 14]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum