You are not connected. Please login or register

[wts] rim 15 waja cps

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 12, 2012 9:35 am

harimaucomel









salam..saya nak jual rim15" waja cps saya.
condition 9/10.
saya di segambut,kl. bole jumpe or dtg kalau nak tgk...
berminat pls kol 0129769150... tq Wink



Last edited by harimaucomel on Tue Jun 12, 2012 10:21 pm; edited 1 time in total

2 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 12, 2012 11:22 am

aku46


gambar pls Smile

3 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 12, 2012 12:57 pm

harimaucomel


ok.insyaallah esok pg aku update gamba.

4 Re: [wts] rim 15 waja cps on Wed Jun 13, 2012 6:18 am

gONe1479


harimaucomel wrote:






salam..saya nak jual rim15" waja cps saya.
condition 9/10.
saya di segambut,kl. bole jumpe or dtg kalau nak tgk...
berminat pls kol 0129769150... tq Wink

wah wah mil...nampak gaya ni akan ade bau2 kasut sukan baru ni..hahaha..kalau dah terjual rim ni,nnt halo la aku kite g carik kasut sukan baru utk kete ko bounce

5 Re: [wts] rim 15 waja cps on Wed Jun 20, 2012 5:11 am

gONe1479


mane gamba rim baru mil????kasi post la sket mau tgk..hehehe afro afro afro

6 Re: [wts] rim 15 waja cps on Wed Jun 20, 2012 10:48 am

harimaucomel


gONe1479 wrote:mane gamba rim baru mil????kasi post la sket mau tgk..hehehe afro afro afro

segan la nak tunjuk bro. rim 15 je kot. nak tuka spring wat lowered skit mne nak cari ni..

7 Re: [wts] rim 15 waja cps on Wed Jun 20, 2012 10:13 pm

gONe1479


harimaucomel wrote:
gONe1479 wrote:mane gamba rim baru mil????kasi post la sket mau tgk..hehehe afro afro afro

segan la nak tunjuk bro. rim 15 je kot. nak tuka spring wat lowered skit mne nak cari ni..

try mudah la..banyak gak kedai2 n org2 yg jual coil second hand ni..tein sustec la..1set 600~hehehe

8 Re: [wts] rim 15 waja cps on Thu Jun 21, 2012 3:21 am

harimaucomel


salam..rim waja cps = sold !

gone1479..itu mcm mmg aku xmampu lah..setakat sticker tein kecik tu mmpula aku beli. he2

9 Re: [wts] rim 15 waja cps on Thu Jun 21, 2012 10:50 pm

gONe1479


harimaucomel wrote:salam..rim waja cps = sold !

gone1479..itu mcm mmg aku xmampu lah..setakat sticker tein kecik tu mmpula aku beli. he2

hehehe..macam ku katakan padamu itu hari..sapura proride sudey~

10 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 26, 2012 2:18 am

coinstar


harimaucomel wrote:
gONe1479 wrote:mane gamba rim baru mil????kasi post la sket mau tgk..hehehe afro afro afro

segan la nak tunjuk bro. rim 15 je kot. nak tuka spring wat lowered skit mne nak cari ni..

Aku ada spring sapura r3 takde chop r3.... Aku rasa sapura sport spring tapi mamat tuh cakap sama mcm r3.... Aku tolak sekali ngan gab sa absorber.... Rm200 sume sekali

11 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 26, 2012 4:29 am

gONe1479


coinstar wrote:
harimaucomel wrote:
gONe1479 wrote:mane gamba rim baru mil????kasi post la sket mau tgk..hehehe afro afro afro

segan la nak tunjuk bro. rim 15 je kot. nak tuka spring wat lowered skit mne nak cari ni..

Aku ada spring sapura r3 takde chop r3.... Aku rasa sapura sport spring tapi mamat tuh cakap sama mcm r3.... Aku tolak sekali ngan gab sa absorber.... Rm200 sume sekali

dpn blkg abs skali spring ke bro??? 200?bg num..xpon contact aku..-0126467278

12 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 26, 2012 8:20 pm

coinstar


Bro, sms x reply pun?

Spring tu bukan r3 punya spring. Spring sport sapura warna merah. Abs tu empat empat, aku dah pakai dalam 45k beli nov'09.

13 Re: [wts] rim 15 waja cps on Tue Jun 26, 2012 11:54 pm

gONe1479


coinstar wrote:Bro, sms x reply pun?

Spring tu bukan r3 punya spring. Spring sport sapura warna merah. Abs tu empat empat, aku dah pakai dalam 45k beli nov'09.

ehh yeke bro..serious aku x dpt ape2 pon..try sms blk..hehe Cool Cool Cool

14 Re: [wts] rim 15 waja cps Today at 2:54 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum