You are not connected. Please login or register

TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD)

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun May 27, 2012 1:03 am

haizam


Salam semua... Aku member baru dalam forum ni.. ada g tak
tempahan untuk sticker no WC..???

2 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Wed May 15, 2013 6:50 am

adjust


haizam wrote:Salam semua... Aku member baru dalam forum ni.. ada g tak
tempahan untuk sticker no WC..???


mohon intro dulu kat ruangan Introduction

3 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Feb 08, 2014 8:57 am

mirzaizanie


As salam..nk tanye sket..sy ni bru je amik alih waja abg ipar sy(bli dr die)..die da mmg ahli wc ngn no wc159, n kete pn mmg da ade stiker wc kat cermin blkg..adkh sy msh leh carry no wc beliau atau sy kene register as new member?soalan sterusnye, sticker tu pn da trun kaler jd kaler putih dah(ilang dah kaler kuning nye). So leh x sy tempah sticker yg bru utk no wc yg same? Tqvm admin n otai2 ats pencerahan..

4 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Mon Feb 10, 2014 9:28 pm

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
mirzaizanie wrote:As salam..nk tanye sket..sy ni bru je amik alih waja abg ipar sy(bli dr die)..die da mmg ahli wc ngn no wc159, n kete pn mmg da ade stiker wc kat cermin blkg..adkh sy msh leh carry no wc beliau atau sy kene register as new member?soalan sterusnye, sticker tu pn da trun kaler jd kaler putih dah(ilang dah kaler kuning nye). So leh x sy tempah sticker yg bru utk no wc yg same? Tqvm admin n otai2 ats pencerahan..

wasalam bro...no ahli yg pernah diguna oleh pemilik lame tidak boleh dipindah ke owner baru... kesimpulannyer no wc..tidak boleh bertukar hak milik bro...maknanyer bro kena la register semula untuk mendapat no ahli yg baru... keterangan lebih lanjut sila layari FB wajaclub Malaysia open group.tq.

5 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Mon Feb 10, 2014 9:30 pm

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
haizam wrote:Salam semua... Aku member baru dalam forum ni.. ada g tak
tempahan untuk sticker no WC..???


wasalam bro.. nak no wc..kone menjadi ahli yang sah bro....kalau nak join kami..sila layari fb wajaclub malaysia open group.tq

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum