You are not connected. Please login or register

check engine

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 check engine on Tue May 01, 2012 4:47 am

jang_

avatar
salam bros club.aku nak tanyo sikit pado otai2 dlm forum ni.keto aku ada problem bila aku on ja kunci masa mula2 nak start enjin,ikon check enjin kat meter tu mcm berkelip2 pastu keta aku langsung xleh nak start.biasanya ikon check enjin tu akan menyala dalam few second pastu padam then boleh start enjin tapi keta aku problem kt situ plak.apa masalah tu agaknya bros.ada sapa2 tau ka.tolong bagi tunjuk ajar dari sudut teknikal.Tks


Shocked Shocked Shocked

2 check engine on Tue May 01, 2012 4:55 am

jang_

avatar
kengkadang tu mcm frust jo nak pakai waja tapi nak tuka keto lain sayang lak raso eh.
adoiiiiilaaa.


Shocked Shocked Shocked

3 Re: check engine on Tue May 01, 2012 10:58 pm

limmin

avatar
salam...bro salah tempat post masalah ni..cube post kat bahagia engine bay..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum