You are not connected. Please login or register

wiper oh wiper

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: wiper oh wiper on Thu Apr 12, 2012 11:43 pm

angkel kwundok


jerung16 wrote:
angkel kwundok wrote:wei!!!!!!!!!!!!!!!!!...kolom btg wiper???
awat la ganas bebeno o nie parang....??????...kekekeke Razz


wahahahaha...apo x kolom sedmerol yo... affraid
tula...kolom2 wiper lk.......prob dh setel lom parang????????????

27 Re: wiper oh wiper on Fri Apr 13, 2012 5:55 am

rauna


dulu masa kawan pki keta wira memang kena mcm ni jugak, tukar wiper berjuta kali pun tak selesai masalh, last2 tukar keta baru selesai masaalh Laughing

28 Re: wiper oh wiper on Sat Apr 14, 2012 5:50 am

a.d.a.m


andy_Parang wrote:
a.d.a.m wrote:demo dah tukar wiper link sekali ker?
camtu kena bawa keta gi dr chermin...
aku try tanye carwash kot2 dia leh polishkan..dia ckp xbrani sbb penah ade kes dia sental pastu cermin pecah...adeii...dr cermin tu agak2 bpe bdget? ade x dr cermin area cheras?

ader kot dr.chermin kat area pandan perdana kat belakan safari tu...
nampak gaya demo kena tukar cermin Very Happy

29 Re: wiper oh wiper on Wed Apr 18, 2012 4:08 am

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
rauna wrote:dulu masa kawan pki keta wira memang kena mcm ni jugak, tukar wiper berjuta kali pun tak selesai masalh, last2 tukar keta baru selesai masaalh Laughing


best tol la statement bro...tobaik pak...wakakakaka...sakit poyut den.. Laughing


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

30 Re: wiper oh wiper Today at 3:00 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum