You are not connected. Please login or register

(WTB) SuperPro Bushing Kit Complete Set for WAJARUT

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
sesape tau ade jual katne.. ke bole odering kat mana.. ke dia sendiri ado jual ke.. rojer hambe.. skali dgn harga..

nak menukar semua bushing penting pd wajarut ambe.. nak kasi feel " TEGAP " tu ado balik cam bebaru beli keto dulu What a Face What a Face What a Face

mfa_145


En. Kamarul, ni kawan aku Gee 0122047338 jual Superpro termasuk brg2 lain mcm M7 (myk engine, muffler etc2), dan byk lg la.
Location Cheras.

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
haha igt lg ko nama penuh aku bro.. thanks..

aku baru call hokomotor batu caves semalam dia bg 1.5k 1set front n rear komplete superpro..

nanti aku try call pulak kawan ko tu.. tgk brp harga.. tq tq tq cheers

ViNCERO


Kamm Matt wrote:haha igt lg ko nama penuh aku bro.. thanks..

aku baru call hokomotor batu caves semalam dia bg 1.5k 1set front n rear komplete superpro..

nanti aku try call pulak kawan ko tu.. tgk brp harga.. tq tq tq cheers
Nanti Update La Harge Bro Bleh Tau... Very Happy

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
olrite2.. jap2 lg aku try cl kwn si MFA tu.. tanye brp harga dia buley bg..hehe

ViNCERO


Kamm Matt wrote:olrite2.. jap2 lg aku try cl kwn si MFA tu.. tanye brp harga dia buley bg..hehe
T.Q Bro Smile

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A


yang dari SP AUTO TUNING punye kedai price list

http://www.facebook.com/pages/SP-Auto-Tuning/159771887395537

rasa nya SP auto ni yg kawan si MFA. si Gee tu..

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
total dekat 4k siap pasang..haha.. bio bona hokomotor ni

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
yg ni aku dpt lg pricelist

Super Pro Bush for Waja:

Front:

Front Lower Inner (1 set) - RM 240
Front Lower Outer (1 Set) - RM 290
Front Anti Roll Bar (8 pcs) - RM 160
U-Bush (1 pc) - RM 120
Steering Bush (1 set) - RM 180

Rear:

Trailing Arm (1 set) - RM 440
Rear Anti Roll Bar (4 pcs) - RM 80
U-Bush (1 pc) - RM 120

Grand Total: RM 1630 nett (Spare parts only - no installation)

Terms: Pre-Paid before collect
Stock: In-Stock
Terms: Subject to change depending on stock level

Thank you,

BB Raycers
Tel: 03-4108-7700

ViNCERO


Kamm Matt wrote:yg ni aku dpt lg pricelist

Super Pro Bush for Waja:

Front:

Front Lower Inner (1 set) - RM 240
Front Lower Outer (1 Set) - RM 290
Front Anti Roll Bar (8 pcs) - RM 160
U-Bush (1 pc) - RM 120
Steering Bush (1 set) - RM 180

Rear:

Trailing Arm (1 set) - RM 440
Rear Anti Roll Bar (4 pcs) - RM 80
U-Bush (1 pc) - RM 120

Grand Total: RM 1630 nett (Spare parts only - no installation)

Terms: Pre-Paid before collect
Stock: In-Stock
Terms: Subject to change depending on stock level

Thank you,

BB Raycers
Tel: 03-4108-7700
Skali Pasang Mau 2K Lebih Tu Aduh

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
murah la tu bro.. cek pricelist yg lg 1 tu yg 1st aku letak tu.. front bushing je dah 2k.. masuk bushing blkg dh 4k siap psg.. haha..

cuma yg tu mmg bebetul fullset

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum