You are not connected. Please login or register

[WTS] SAMCO & Trillion Sports Silicone Radiator Hose Kit

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Spec R


Salam 1 Malaysia kepada semua Warga WajaClub,

Disini saya ingin menjual Brand new SAMCO & Trillion Sports High Performance Silicone Radiator Hose Kit, ada untuk semua jenis model kereta, harge memang berpatutan jikalau dibandingkan dengan harge pasaran...

4 Layer Hose termasuk Silicone..

Sesiapa yang berminat nak jadi Dealer/Supplier boleh PM saya, I akan bagi dealer price untuk anda.. Sama - sama kita berniaga...

Jadi tunggu apa lagi (harge dah murah) tukar radiator hose standard kepada high performance hose.. Nak engine bay cantik manawan dengan warna biru...

Silicone Hose berwarna Biru.


*** Harge istimewa untuk semua WajaClub Members - SAMCO Sports High Performance Silicone Radiator Hose + Water Tank Hose Kit untuk 4G18 1.6 SOHC AT/MT, kesemuanya total 5 Hoses - RM 120

Kalau ikutkan harga kat pasaran yang paling murah pun RM 95 untuk 2 Hoses sahaja untuk Radiator, tak termasuk Water Tank Hose Kit..

TERM: CASH
COD Area Subang




Terima Kasih WajaClub Cool

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mcm best jer...masuk pos brapo gak eh..


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

Spec R


jerung16 wrote:mcm best jer...masuk pos brapo gak eh..

POS ke area mana bro ?

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
kalu betul samco ori harga camni mmg murah betul dah ni.. utk moto den je dh 5x ganda harga ni.. Razz

Spec R


Kamm Matt wrote:kalu betul samco ori harga camni mmg murah betul dah ni.. utk moto den je dh 5x ganda harga ni.. Razz

Bro, yang ni bukan SAMCO original, tapi kualiti dia 100% sama dengan original..

Kalau Original memang tak dapat harge macam ni Smile

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Spec R wrote:
jerung16 wrote:mcm best jer...masuk pos brapo gak eh..

POS ke area mana bro ?


den duk somban yo...


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Spec R wrote:
Kamm Matt wrote:kalu betul samco ori harga camni mmg murah betul dah ni.. utk moto den je dh 5x ganda harga ni.. Razz

Bro, yang ni bukan SAMCO original, tapi kualiti dia 100% sama dengan original..

Kalau Original memang tak dapat harge macam ni Smile

itu yg saya tulis tu.. sebab terlalu pelik juga dgn harga dia.. ok noted! tq Cool

Spec R


jerung16 wrote:
Spec R wrote:
jerung16 wrote:mcm best jer...masuk pos brapo gak eh..

POS ke area mana bro ?


den duk somban yo...

Ok Bro.. I check dan bagi tahu you harge POS. Thank you Smile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum