You are not connected. Please login or register

carbon fibre

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 carbon fibre on Tue May 24, 2011 12:29 am

arlong


mana nk dpt sticker carbon fibre murah2???

xmau byk2 juz nk cover tepi side mirror n pintu jek... Sad Sad

2 Re: carbon fibre on Tue May 24, 2011 1:52 am

sparrowglock


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
besepah bro kt kedai acc. pandai la ko gi cari kalu sen lebih pegi la tom stiker dia balut kasi ko trus haha

3 Re: carbon fibre on Tue May 24, 2011 2:19 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalau duk areah shah alam klang boleh la g kt giant sek 13 Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

4 Re: carbon fibre on Tue May 24, 2011 3:53 am

evo1738


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Kat kedai abang ada banyk jual rasa nyer bro.....

5 Re: carbon fibre on Tue May 24, 2011 11:19 pm

arlong


sparrowglock wrote:besepah bro kt kedai acc. pandai la ko gi cari kalu sen lebih pegi la tom stiker dia balut kasi ko trus haha

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad mcm perli jek bang...sabo jolah..

6 Re: carbon fibre on Wed May 25, 2011 3:05 am

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
arlong wrote:
sparrowglock wrote:besepah bro kt kedai acc. pandai la ko gi cari kalu sen lebih pegi la tom stiker dia balut kasi ko trus haha

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad mcm perli jek bang...sabo jolah..


afro


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

7 Re: carbon fibre on Mon May 30, 2011 6:56 am

wajakelabu


area kelantan please...suggest mana nak buat accessories murah222(berbaloi la dan keja x cincai)...berhajat nak tepek kaben febe...

8 Re: carbon fibre on Wed Jun 01, 2011 4:27 am

evo1738


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
wajakelabu wrote:area kelantan please...suggest mana nak buat accessories murah222(berbaloi la dan keja x cincai)...berhajat nak tepek kaben febe...

Kalu di KL ni banyok jual aku tengok kat Jln Pasar Pudu..macam2 ado...lampu hok sinar macam keta Audi pon ado.

9 Re: carbon fibre Today at 4:19 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum