You are not connected. Please login or register

CCFL EAGLE EYES WAJA

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Feb 22, 2011 5:34 am

Edika_edie


Salam my friend.....

Hamba ingin bertanya, sekarang ni memang susah nak cari ring eagle eyes utk pasang kat lampu depan waja. Minta bantuan kawan-kawan kat mana boleh beli area KL?....

2 cube carik sini on Wed Feb 23, 2011 10:58 pm

aminsalleh

avatar
Edika_edie wrote:Salam my friend.....

Hamba ingin bertanya, sekarang ni memang susah nak cari ring eagle eyes utk pasang kat lampu depan waja. Minta bantuan kawan-kawan kat mana boleh beli area KL?....

cube cari dekat taman sri batu caves...sbb situ ade 1 kdai uat custom lampu...belakang welly bt caves....

3 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Thu Feb 24, 2011 5:25 am

Edika_edie


Thank you bro....agak2 harga dia berapa yerk?

4 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Fri Feb 25, 2011 12:14 am

Edika_edie


Hamba ada tengok dlm website www.angeleyesheadlight.com. Tp dia nak kita bank in dulu duit, pastu dia post. Nak amik cash & carry diatak bagi, padahal kat KL jer. Boleh dipercayai ker? Ada tak kawan2 yang pernah beli kat situ?

5 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Fri Feb 25, 2011 5:49 pm

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Edika_edie wrote:Salam my friend.....

Hamba ingin bertanya, sekarang ni memang susah nak cari ring eagle eyes utk pasang kat lampu depan waja. Minta bantuan kawan-kawan kat mana boleh beli area KL?....

cari kat jalan pasar. ade jual. rm150 tak silap aku.

6 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Sun Feb 27, 2011 1:05 pm

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cap_ayam wrote:
Edika_edie wrote:Salam my friend.....

Hamba ingin bertanya, sekarang ni memang susah nak cari ring eagle eyes utk pasang kat lampu depan waja. Minta bantuan kawan-kawan kat mana boleh beli area KL?....

cari kat jalan pasar. ade jual. rm150 tak silap aku.


pasar mano tu,pasa mlm ko,pasa tani ko,pasa bosa ko,pasa kocik ko...kokokokokoko

7 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Sun Feb 27, 2011 11:04 pm

Edika_edie


Dah 10 kedai aksesori Jalan Pasar aku carik....semuo takdo jual. Kedai apa nama dia?

8 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Mon Feb 28, 2011 12:50 am

aminsalleh

avatar
Edika_edie wrote:Thank you bro....agak2 harga dia berapa yerk?

nnt kawe g tanye...pape roger kemudian..xsempat ag singgah sana...

9 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Mon Feb 28, 2011 2:31 pm

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jerung16 wrote:
pasar mano tu,pasa mlm ko,pasa tani ko,pasa bosa ko,pasa kocik ko...kokokokokoko

jalan pasar kek kolumpo tu haa. kalo kek pasa malam dah jumpo yong tau fu ko. kompon tak jadi cari ccfl ring tu dah. apo pun tak bulih yo. hahahah

Edika_edie wrote:Dah 10 kedai aksesori Jalan Pasar aku carik....semuo takdo jual. Kedai apa nama dia?

ahlamak tak ingat la plak aku ape name kedai die. aku tak bape ingat sgt la. short term memory. hehehe tp yg aku ingat bukan kedai aksesori kete. kedai elektrik & elektronik. time tu aku tgh cari servo robot.

10 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Mon Feb 28, 2011 11:02 pm

Edika_edie


Aku dah cari 5 kedai elektrik pun, xdo. Agak2 kedai dia kat jalan apa? Dekat tak dgn plaza yg jual TV, Kamera, Laptop Dll tu...Eden nak sangat lampu tu ni....tahap menggigil

11 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 01, 2011 1:26 am

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Edika_edie wrote:Aku dah cari 5 kedai elektrik pun, xdo. Agak2 kedai dia kat jalan apa? Dekat tak dgn plaza yg jual TV, Kamera, Laptop Dll tu...Eden nak sangat lampu tu ni....tahap menggigil


xdo org yg jual kek dlm ni ko...ado tu cubo carik sapo yg jual...klu ado boli yo la...supot bisnes kengkawan sikit

12 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 01, 2011 11:46 pm

Edika_edie


Ni tgh offer kat bisnes kengkawan la ni.....sebab tu tanya kat forum ni. Tp xdo pun yg menonjol

13 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Wed Mar 02, 2011 12:53 am

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Edika_edie wrote:Ni tgh offer kat bisnes kengkawan la ni.....sebab tu tanya kat forum ni. Tp xdo pun yg menonjol


yg menonjol mmg xdo bro...yg ado pon tertonjol yo...koh3

14 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Wed Mar 02, 2011 2:57 pm

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kejap2 aku tanye member aku sorang. aku baru dapat info die ade 2 set lagi.

15 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Thu Mar 03, 2011 4:26 am

Edika_edie


bRO....kawan tu ader stock tak? Cecuba tanya dia....Kalu ada aku sambar terus esok

16 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Thu Mar 03, 2011 4:40 am

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Edika_edie wrote:bRO....kawan tu ader stock tak? Cecuba tanya dia....Kalu ada aku sambar terus esok


esok tau..

17 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Mon Mar 07, 2011 12:11 am

C.BuJa

avatar
kalau susah sgt nk cari boli ajo yg dah siap....x payah susah2 nk bukak lampu n wiring

18 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 08, 2011 2:01 am

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
sori lambat update. kat member aku tade la. sori2

19 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 08, 2011 1:18 pm

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cap_ayam wrote:sori lambat update. kat member aku tade la. sori2



ces..nk update pon lmbt,brapo gb ko pakai ni...kui3

20 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 08, 2011 1:23 pm

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jerung16 wrote:
cap_ayam wrote:sori lambat update. kat member aku tade la. sori2



ces..nk update pon lmbt,brapo gb ko pakai ni...kui3

256 mb. patut la lombab bonar. den kasi upgrade sket nanti. heheh

21 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Tue Mar 08, 2011 11:57 pm

Edika_edie


ok takpe....blum ado rejeki...

22 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Wed Mar 09, 2011 1:21 am

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cap_ayam wrote:
jerung16 wrote:
cap_ayam wrote:sori lambat update. kat member aku tade la. sori2



ces..nk update pon lmbt,brapo gb ko pakai ni...kui3

256 mb. patut la lombab bonar. den kasi upgrade sket nanti. heheh


wakakakaka...lawak la ko dil...laptop pnya la canggih...

23 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Thu Mar 10, 2011 10:15 am

cap_ayam

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jerung16 wrote:
cap_ayam wrote:
jerung16 wrote:
cap_ayam wrote:sori lambat update. kat member aku tade la. sori2



ces..nk update pon lmbt,brapo gb ko pakai ni...kui3

256 mb. patut la lombab bonar. den kasi upgrade sket nanti. heheh


wakakakaka...lawak la ko dil...laptop pnya la canggih...

laptop den mano ade canggih. dell jo. hehehe

24 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Sat Mar 12, 2011 11:30 pm

jerung16

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cap_ayam wrote:
jerung16 wrote:
cap_ayam wrote:
jerung16 wrote:



ces..nk update pon lmbt,brapo gb ko pakai ni...kui3

256 mb. patut la lombab bonar. den kasi upgrade sket nanti. heheh


wakakakaka...lawak la ko dil...laptop pnya la canggih...

laptop den mano ade canggih. dell jo. hehehe


mahallll tuuuu....

25 Re: CCFL EAGLE EYES WAJA on Sun Mar 13, 2011 11:48 pm

Edika_edie


Loorrr.....ke situ plak citer nyer..... Crying or Very sad

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum