You are not connected. Please login or register

4G93 NA ENGINE

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 4]

1 4G93 NA ENGINE on Tue Aug 10, 2010 11:43 pm

Asri


Engine Mitsubishi 4G93 NA sesuai utk waja . Package siap pasang 2.5k. Engine baru 3hari sampai dari Jepun. Surat Kastam pun ada... bole hubungi saya 012-2375631 (LokmanHakim)kalau berminat

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

2 Re: 4G93 NA ENGINE on Wed Aug 11, 2010 1:11 pm

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
[img][/img]

package sempena aidilfitri heheheheheheh siap pasang RM 2.5k
bole masuk waja...bole lawan waja renault

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

3 Re: 4G93 NA ENGINE on Wed Sep 29, 2010 10:07 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
lokmanhakim4798 wrote:[img][/img]

package sempena aidilfitri heheheheheheh siap pasang RM 2.5k
bole masuk waja...bole lawan waja renault
sekali ngan wiring ka.
ecu pakai asal punya ka

4 Re: 4G93 NA ENGINE on Wed Oct 13, 2010 9:19 pm

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
engine 4G93 sold out.....dah 4 buah kereta pasang semua kata OK cheers cheers cheers cheers cheers WC 084 pun pasang engine nie

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

5 Re: 4G93 NA ENGINE on Wed Oct 13, 2010 9:21 pm

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
saya ada order engine nie dari jepun sesiapa yg berminat bole hubungi saya...

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

6 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Oct 14, 2010 12:48 am

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bang tolong tapaukan evo9 satuuuuuuuuuuuuuuuu....

7 Re: 4G93 NA ENGINE on Sat Oct 16, 2010 9:24 am

mao2


lokmanhakim4798 wrote: saya ada order engine nie dari jepun sesiapa yg berminat bole hubungi saya...

yg akan sampai dari jepon tu.. harga akan same ke 2.5k skali upah pasang?

8 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 11, 2010 2:06 pm

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
mao2 wrote:
lokmanhakim4798 wrote: saya ada order engine nie dari jepun sesiapa yg berminat bole hubungi saya...

yg akan sampai dari jepon tu.. harga akan same ke 2.5k skali upah pasang?

yup harga tetap sama utk wc members...baru sampai 1 unit sahaja? sapa nk bole bg booking.

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

9 Re: 4G93 NA ENGINE on Mon Nov 22, 2010 6:24 am

wpq800


lokmanhakim4798 wrote: saya ada order engine nie dari jepun sesiapa yg berminat bole hubungi saya...

bro, kalau dari japan, ble dapat x 4g93p DOHC yg manual, not tiptronik yg dari eterna ke?

lagi satu....

kalau yg SOHC ni ble convert ke DOHC x? ape brg nk kene tukar?
ape ongkos nye? lagi murah amik sebijik halfcut ke? contoh GSR/Mivec terbalik....

tqvm.

10 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 8:42 am

wajunk


bro lokman,nak tanye bg jelas ckt jer
RM2500 complete pasang tol ke?
rege skali trade in henjin lame ke nie?
or henjin lame leh smpan? Very Happy

kalu 2.5k complete psg n henjin lame leh smpan
tringin gak.. Laughing

11 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 10:42 am

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

12 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 10:58 am

razman


lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

yang pasti saya dah letak boking...hehehe...org ke-8 termakan ayat.

13 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 11:01 am

razman


lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

yang pasti saya dah letak boking...hehehe...org ke-8 termakan ayat.

14 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 5:27 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
razman wrote:
lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

yang pasti saya dah letak boking...hehehe...org ke-8 termakan ayat.


bagus lah mcm tu bila kete siap boleh join jadi ahli lah boh.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

15 Re: 4G93 NA ENGINE on Thu Nov 25, 2010 5:27 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
razman wrote:
lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

yang pasti saya dah letak boking...hehehe...org ke-8 termakan ayat.


bagus lah mcm tu bila kete siap boleh join jadi ahli lah boh.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

16 Re: 4G93 NA ENGINE on Fri Nov 26, 2010 12:25 am

AraMyiEz


lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

klu nk g jepon jne pkai sandle jepon gak ye?? wakakaka
btul besh ni suh bro lokman bawa katalog t buyer pilih je nk enjin apa ye..
fairuz bila nk upgrade.kih3

17 Re: 4G93 NA ENGINE on Fri Nov 26, 2010 8:34 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
AraMyiEz wrote:
lokmanhakim4798 wrote:engine sold out...7 buah kereta dah pasang. tggu kontena hari rabu nie...
saya ingat nk g jepun sendiri lah amik engine nie..

kalau ada sesapa yg nk bole letak booking dulu..sapa cepat dia dapat

klu nk g jepon jne pkai sandle jepon gak ye?? wakakaka
btul besh ni suh bro lokman bawa katalog t buyer pilih je nk enjin apa ye..
fairuz bila nk upgrade.kih3

duit tak ada lah kalau kau bg pinjam aku tukar jer.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Spec R


Hi Bro,

Tumpang tread yea.... I ada 1 unit MITSUBISHI LANCER CEDIA WAGON GDI 4G93 Turbo Tiptronic Half Cut for sale !!! Kalau berminat tolong message saya. Thank You Smile

19 Re: 4G93 NA ENGINE on Fri Dec 03, 2010 12:34 am

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
yo bro..tolong amik gamba dashboard die bole? tq

20 Re: 4G93 NA ENGINE on Fri Dec 03, 2010 1:08 pm

Blackheart


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
zaeidos wrote:yo bro..tolong amik gamba dashboard die bole? tq

kalo ko nk tgk, bntuk dia lbh kurang dashboard evo 7.

21 Re: 4G93 NA ENGINE on Mon Dec 06, 2010 3:52 am

invisibleman


bro, engine tu leh masuk kat wira 1.3 x?*** leh lps x?

Spec R


Gambar upload !!!







Spec R


invisibleman wrote:bro, engine tu leh masuk kat wira 1.3 x?*** leh lps x?

Hi Bro,

Bro nak tanya pasal 4G93 NA atau 4G93 GDI ?

Spec R


zaeidos wrote:yo bro..tolong amik gamba dashboard die bole? tq

Gambar uploaded....

25 Re: 4G93 NA ENGINE on Tue Dec 07, 2010 3:25 am

Blackheart


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
dashboard tue ngam ke masuk waja..

26 Re: 4G93 NA ENGINE Today at 2:59 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum