You are not connected. Please login or register

Sesiapa nak jual stereng waja original call saya (Hafima)

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Asri


assalamualaikum....
saya sdng mencari stereng original waja.....yang saya punya dah teruk sangat dah..
jadi saya nak minta tolong poskan kat forum kita kalau ada sapa2 yang dah pakai stereng momo ke,sparco ke, nardi ke dan x pakai dah stereng ori waja...boleh la jual kat saya..huhuh

_________________
To Make something Great,We Must Be The Greater First
Hafima:WC:142
rcare017@streamyx.com
archilles_me@yahoo.com
013-6078641

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
saya ada..masih dalam keadaan baik...hubungi saya 0122375631

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

Azmi009


lokmanhakim4798 wrote:saya ada..masih dalam keadaan baik...hubungi saya 0122375631
brpa bro nak letgo??

AraMyiEz


aik ni sume da mula men stereng standard ke????
saya ada g..suis sume function lagi.cuma dia da siap balut2 ngn pembalut bertali lilit..heheh Very Happy

Azmi009


AraMyiEz wrote:aik ni sume da mula men stereng standard ke????
saya ada g..suis sume function lagi.cuma dia da siap balut2 ngn pembalut bertali lilit..heheh Very Happy
brpa bro nak letgo??

limmin


member aku pun ade nak jual..yg belilit tali tu..rega x tau..

AraMyiEz


aduyaii lama xbuka porum..bz
tu la pis xtau rege nk bg.nnt klu g buka pose kite bwk la tgok kwn2 yo.tu klu datang Very Happy

cdthoryol


saya pon nak gak....yg berlilit tu camne bro...ade pic????

kalo lego murah2 mau la.....
Very Happy

http://duitdouble2u.blogspot.com

cdthoryol


lupe boh contact no lak...

shidi ; 019 - 458 7847

http://duitdouble2u.blogspot.com

AraMyiEz


huhuh lama bonar xbuka forum cuti raya..
ada ke mber2 nk streng tu..col sy 0166149004 loc:port klang-kramat au3 Very Happy

cdthoryol


AraMyiEz wrote:huhuh lama bonar xbuka forum cuti raya..
ada ke mber2 nk streng tu..col sy 0166149004 loc:port klang-kramat au3 Very Happy

bape nak jual bro...ade gambor tak....
saya dok penang camne nak deal.....

http://duitdouble2u.blogspot.com

Blade


Salam.....masih ada lagi ke...yg cari steering waja original..........

ownchop


Blade wrote:Salam.....masih ada lagi ke...yg cari steering waja original..........

salam,saya tgh cari stering ori.ada yg nk letgo ke?

14 MOMO AIRBAG STEERING PERFECT CONDITION on Sat Jan 22, 2011 4:13 am

renton


* perfect condition 9.5/10 macam baru
* 4 kaki, biasanya lg mahal dr 3 kaki
* just plug n play utk waja, evo, wira, subaru
* tak payah keluar rm 80 beli boss kit
* sgt sesuai untuk waja kerana dashboard waja besar
* semua original, bukan wrapping
* very rare item
* RM 430 negoss..
* renton 0196558293

http://www.mudah.my/Momo+steering+original+italy-8369295.htm

danny_imperials


Aku pon nak jual steering standard Waja aku nih..
RM90 let go..no nego2 dah hehehe
SMS me at 012-6422437 (Location Shah Alam) Smile

button sume ok..cume kulit steering ade tkopek sket kat bhgn atas..siket je pon haha
cpt2! saya perlukan duit..urgent! Crying or Very sad

AraMyiEz


agak lamo gak den xdpt buke porum ni..ritu ada mber bg sms tny tp enset plak padam trus ilang sms dia.steering tu ada g kek kg den.t mggu ni den blik amik ye klu nk la..den da buh gitu je tggal2 kt uma Laughing

qudin_terafiqe


aku pown ade gk... klu nk bli bleh lew??
elok lgi xdew trkoyak pown..

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
qudin_terafiqe wrote:aku pown ade gk... klu nk bli bleh lew??
elok lgi xdew trkoyak pown..


bape hinggit...


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
qudin_terafiqe wrote:aku pown ade gk... klu nk bli bleh lew??
elok lgi xdew trkoyak pown..

PM saya hargai terbaik bro...huhuhuhu

waja535


Siapa ada stok stereng waja yang nak jual? kalau boleh original tak nak yang dah balut, dengan keadaan yang masih elok..

soned


bagi pihak jer ni Very Happy

RM100, COD area bayan baru, penang.. Pos tambah RM..
Amirul
0134642236

waja535


Sori bro.. ada pic tak? kalo ada nak tengok jap.. macam boleh on jer..

shengquan


hi bro,
may i know how to create a new post to sell items?
i think to sell/swap my bonnet with carbon sticker..
can u pass me to the admin?

this is the link
http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=113&t=1833108

thanks^^

zdie81


ade sesapa di area kl/setapak yang nak letgo stereng stendet waja murah murah tak. X perlu airbag. Akunyer stereng dah abih baru. dah terkopak kulit dah..huhu

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum