You are not connected. Please login or register

Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru )

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

26 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sat Sep 25, 2010 3:21 am

essjay


Moderator
Moderator
wakakakaka... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
yg paling kuat trkencing ialah ustaz ni ha..
ko meniaga kat tmn sri mawar? tiap hari khamis kan? tau bona den tu...dah 20, 30 kali den boli yong tau fu ekau...cuma tk perasan lak ado jerung meniaga kat situ hahahaha..nanti senang2 kita meet together-gheter..la yo..

http://www.wajaclub.com

27 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sat Sep 25, 2010 5:50 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:wakakakaka... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
yg paling kuat trkencing ialah ustaz ni ha..
ko meniaga kat tmn sri mawar? tiap hari khamis kan? tau bona den tu...dah 20, 30 kali den boli yong tau fu ekau...cuma tk perasan lak ado jerung meniaga kat situ hahahaha..nanti senang2 kita meet together-gheter..la yo..

ok...bereh

ini jerung x mkn org..kena la cari mkn sendiri...kui3

jemput2..bwk sekampung dtg boli yongtaufu den...den bg special diskaun utk pembelian 30/= keatas..
insyaallah kamis mgu depan den niago.. bounce



Last edited by jerung16 on Sat Sep 25, 2010 6:12 pm; edited 1 time in total


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

28 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sat Sep 25, 2010 5:53 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hairul gsr wc025 wrote:
Sandwich wrote:
jerung16 wrote:
hairul gsr wc025 wrote:

abg joe den plak tmn sri melur...hahahahaha...ccabbuuikkkkkkkkk.. Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz


sri melur dgn desa melur x sama ke...desa melur kat satria kan?aku pn x ingt kat mana taman ni..kui3

yang lain tu menipu yo tuh ...yg btol senawang ..den mo abg jo (essjay a.k.a timbalan prezz WC) ...hehehe... kalau spot keto den ko tekan hon tu laju2 yo ... angkek tangan kito kono teh tarik ... den maghin meniago jugak pasar malam ... ko meniago yong taufoo ko ..
\
hahahahaha Razz Razz Razz Razz boto tu yang lain mogoncing ajo...wakakakaka... Shocked Razz Razz Razz Razz Razz Razz


ko niago apo maghin...keto ko laju bona..x sompek nk hon...den hon pakai mulut yo la...hon2..


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

29 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sun Sep 26, 2010 9:50 pm

syapid


Sandwich wrote:Salam WC semua ...

Dibawah ini adalah gambar design T-Shirt baru WC yang baru untuk koleksi semua

TOPI RM 15
Hitam/merah

Baju RM25
Hitam sahaja

Tshirt utk perempuan pon ada pada harga yang sama ... size buat masa ni hanya la M dan L

Sape yang berminat boleh order kat sini atau sms no saya. TQ



sand aku da bayar duet baju tshirt kat yana ari tuh mase majlis buka pose..tp yg pompuan punye tak dapek lagi la..saiz m..camno r??





30 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sun Sep 26, 2010 11:06 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
baju perempuan size apa ?

http://www.eventsecurity.com.my

31 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Mon Sep 27, 2010 7:39 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
sand kata baju lepas raya buat bila leh dapat yo den dah bayar kat boom hari tu dah kasi tahu kat darul... Very Happy

32 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Wed Sep 29, 2010 5:30 am

ragnorak_scenez


x register lg pun leb beli ke baju

33 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Wed Sep 29, 2010 5:56 am

essjay


Moderator
Moderator
selain baju koporat boleh iaitu baju T. Baju koporat utk ahli brdaftar shj. Very Happy

http://www.wajaclub.com

34 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Wed Sep 29, 2010 6:44 am

ragnorak_scenez


cam tu kena register la.. Very Happy

35 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Wed Sep 29, 2010 6:45 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
ragnorak_scenez wrote:cam tu kena register la.. Very Happy

bila lagi nak register jadi ahli jom lah rugi tau.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

36 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Wed Sep 29, 2010 11:48 am

tzztp


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
fairuz84 wrote:
ragnorak_scenez wrote:cam tu kena register la.. Very Happy

bila lagi nak register jadi ahli jom lah rugi tau.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
maghi la ajak kekawan waja tu register... bounce bounce bounce bounce bounce

37 esok pasar malam taman sri mawar on Wed Sep 29, 2010 1:38 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jgn lupa esok ada pasar malam kat sri mawar...sape2 yg free blh dtg...blh kenal2


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

38 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 12:01 am

essjay


Moderator
Moderator
wokey... Very Happy

http://www.wajaclub.com

39 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 3:11 am

syapid


Sandwich wrote:baju perempuan size apa ?

saiz m la pak sand...bile buleh dapek??

40 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 4:15 am

Sandwich


EXCO SUKAN
syapid wrote:
Sandwich wrote:baju perempuan size apa ?

saiz m la pak sand...bile buleh dapek??


malam ni kalau tak lupa aku bawak ... Razz

http://www.eventsecurity.com.my

41 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 1:47 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
sand den punya baju bila leh dapat????

42 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 3:59 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
xde yg dtg pn...xpe la deal la 1 hari yg ngam...tapi sabtu ahad mmg x dpt la psl niaga...elok isnin atau selasa...blh bayar duit reg skali...


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

43 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 4:01 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:selain baju koporat boleh iaitu baju T. Baju koporat utk ahli brdaftar shj. Very Happy

ahli yg tidak berdaftar dpt baju yg dah berkarat je....kui3


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

44 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 10:15 pm

essjay


Moderator
Moderator
smlm masa cari juadah utk majlis yassin surau ado gak den merayau kat pasar malam. Den jumpa 2 orang toke yong tau fu..sorang tu kecil molek dan sorang lagi sihat bugar Very Happy Very Happy Very Happy ko yg mano satu ye? hehehehehe...
den nk cepat tu pasal tk sempat nk kenal mana satu. lagipun 2 orang toke tu sibuk bebenor layan pelanggan masa tu. Very Happy

http://www.wajaclub.com

45 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Thu Sep 30, 2010 11:35 pm

syapid


Sandwich wrote:
syapid wrote:
Sandwich wrote:baju perempuan size apa ?

saiz m la pak sand...bile buleh dapek??


malam ni kalau tak lupa aku bawak ... Razz

uihh..jgn lupe plak..mlm nih den turun yoo..wakakakakakaka Very Happy Very Happy Very Happy

46 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Fri Oct 01, 2010 12:45 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:smlm masa cari juadah utk majlis yassin surau ado gak den merayau kat pasar malam. Den jumpa 2 orang toke yong tau fu..sorang tu kecil molek dan sorang lagi sihat bugar Very Happy Very Happy Very Happy ko yg mano satu ye? hehehehehe...
den nk cepat tu pasal tk sempat nk kenal mana satu. lagipun 2 orang toke tu sibuk bebenor layan pelanggan masa tu. Very Happy


musti la yg hensom jejaka idaman malaya tu...yg sihat tu org pggl makcik gemok...aku dok sebelah ayam goreng yg kat depan skali tu..kat pintu masuk dari depan..

klu x pn ari isnin ni aku cuti...klu ada free mesej la awal2 blh lepaks2...mana tau ada program lain..psl axtiara masih aktif lg...kdg2 ada member dari selatan dtg...so kena guide dia org nk bercuti kat n.s ni..


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

47 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Fri Oct 01, 2010 4:41 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
den pon di Senawang mgg nih..hehehe Twisted Evil Twisted Evil

http://www.eventsecurity.com.my

48 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sat Oct 02, 2010 3:19 am

essjay


Moderator
Moderator
ko ingat lagi jln ke senawang sand? kedai shah rukh khan coner tu dah tutup dah pasal lamo kito tk lepak kat kedai dio hahahaha.... Very Happy Very Happy Very Happy Annas pun rasanya macam nk tukar wargenegara skrg ni...tinggal den sensorang ajo..hahahaha..

kalu ado free ko dtg ke surau flat tu syam, besa brother (abg din) yg jual ayam goreng tu mmg selalu dtg. Kami ada program hari raya/rumah trbuka dan ramah mesra bersama pemimpin pd 3hb ni jam 8.30mlm. Ramai dato' turun tu (YB Datuk hj hasim, dato' yau, senator dato' najeeeb dan YB dato' mogan) kami panggil UMNO, MCA dan MIC sekali.. mana2 members wc yg free pun boleh dtg yo...

What a Face

p/s; eh ni topik apo ye? alamak den terogol topik la pulak..keh keh keh

http://www.wajaclub.com

49 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sat Oct 02, 2010 8:35 am

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:ko ingat lagi jln ke senawang sand? kedai shah rukh khan coner tu dah tutup dah pasal lamo kito tk lepak kat kedai dio hahahaha.... Very Happy Very Happy Very Happy Annas pun rasanya macam nk tukar wargenegara skrg ni...tinggal den sensorang ajo..hahahaha..

kalu ado free ko dtg ke surau flat tu syam, besa brother (abg din) yg jual ayam goreng tu mmg selalu dtg. Kami ada program hari raya/rumah trbuka dan ramah mesra bersama pemimpin pd 3hb ni jam 8.30mlm. Ramai dato' turun tu (YB Datuk hj hasim, dato' yau, senator dato' najeeeb dan YB dato' mogan) kami panggil UMNO, MCA dan MIC sekali.. mana2 members wc yg free pun boleh dtg yo...

What a Face

p/s; eh ni topik apo ye? alamak den terogol topik la pulak..keh keh keh

ini kena repot pulis ni...ada kes terogol...kui3...

insyaallah...klu ari ahad mmg kena niaga...ni pn kat sban selatan tgh niaga...klu agak2 tercuti lak esok blh gak join tu..


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

50 Re: Baju T-Shirt dan Topi WC ( design baru ) on Sun Oct 03, 2010 1:50 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
pak sand tuan tanah..hamba nk order baju boleh lg tak.? nk order 2 pasang..size M & XL.


_________________
WC045
http://yahoo.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum