You are not connected. Please login or register

[WTS] Rear Lamp (RH) for Persona and Gen2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 [WTS] Rear Lamp (RH) for Persona and Gen2 on Thu Mar 04, 2010 4:18 pm

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
salam rakan2 WC. saya ada lampu belakang untuk persona/gen2 sebelah kanan (RH) untuk di jual.

condition : 100% original proton. worn only 3 months at persona. got tiny scratch.

harga : RM 80 saja boleh nego lagi sket

reason for selling : persona orang rumah punya lampu belah kiri retak sebab minor accident. beli dari member yg pakai persona convert ke lampu LED. dia jual sepasang so belah kanan tak pakai. nak clearkan rumah.

lokasi di melaka dan kajang. delivery ke kl atau sepanjang perjalanan melaka-kl boleh di arrange kan.

sebelah kiri (LH) pun ada. cuma retak sket, tp tak pecah. murah-murah saja kalau nak. boleh tgk kat gambar tu.

call/sms : 012-263 2743





ni yg sebelah kiri yg retak tu

2 Re: [WTS] Rear Lamp (RH) for Persona and Gen2 on Sun Mar 07, 2010 1:29 pm

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
item SOLD. tq

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum