You are not connected. Please login or register

Offer 10 barangan terpilih hanya untuk ahli WC sahaja

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

Asri


Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88
5) Absorber R3 Sapura pro-ride rm350set (harga biasa rm400)
6) Spring R3 Sapura pro-ride rm220set (harga biasa rm260)
7) Tail lamp M5 Vilan rm310pair (harga biasa rm340)
Cool Air outlet center campro rm48 siap pasang (harga biasa rm65)
9) Trunklid cover rm75 (harga biasa rm98)
10)Relay transparent 5 pin ada lampu lagi rm18 satu (harga biasa rm28)

Tarikh offer dari 1st march 2010 hingga 31st march 2010
Nak barang atau ingin membuat pemasangan sila buat temujanji
Untuk melihat barang sila klik disini http://mam-rsperformance.blogspot.com/

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

Guest


Guest
Asri wrote:Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88
5) Absorber R3 Sapura pro-ride rm350set (harga biasa rm400)
6) Spring R3 Sapura pro-ride rm220set (harga biasa rm260)
7) Tail lamp M5 Vilan rm310pair (harga biasa rm340)
Cool Air outlet center campro rm48 siap pasang (harga biasa rm65)
9) Trunklid cover rm75 (harga biasa rm98)
10)Relay transparent 5 pin ada lampu lagi rm18 satu (harga biasa rm28)

Tarikh offer dari 1st march 2010 hingga 31st march 2010
Nak barang atau ingin membuat pemasangan sila buat temujanji
Untuk melihat barang sila klik disini http://mam-rsperformance.blogspot.com/

*ALHAMDULLILAH...MMG TAK SALAH PANGKAH KITA NI...SEMOGA PANJANG UMUR...DIPERBANYAKKAN REZEKI PADA EXCO AGAMA KITA TUAN ASRI. Very Happy bounce bounce bounce bounce bounce Basketball Basketball Basketball Basketball cheers cheers cheers cheers

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
Along_AC wrote:
Asri wrote:Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88
5) Absorber R3 Sapura pro-ride rm350set (harga biasa rm400)
6) Spring R3 Sapura pro-ride rm220set (harga biasa rm260)
7) Tail lamp M5 Vilan rm310pair (harga biasa rm340)
Cool Air outlet center campro rm48 siap pasang (harga biasa rm65)
9) Trunklid cover rm75 (harga biasa rm98)
10)Relay transparent 5 pin ada lampu lagi rm18 satu (harga biasa rm28)

Tarikh offer dari 1st march 2010 hingga 31st march 2010
Nak barang atau ingin membuat pemasangan sila buat temujanji
Untuk melihat barang sila klik disini http://mam-rsperformance.blogspot.com/

*ALHAMDULLILAH...MMG TAK SALAH PANGKAH KITA NI...SEMOGA PANJANG UMUR...DIPERBANYAKKAN REZEKI PADA EXCO AGAMA KITA TUAN ASRI. Very Happy bounce bounce bounce bounce bounce Basketball Basketball Basketball Basketball cheers cheers cheers cheers

Betul tu yer.... haaa... perbanyakkan lagi harga murah untuk WC ...
dan klu ader info terkini dan offer barangan ... jgn lupa kt WC ...
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
yer hidup waja club... cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Asri


fizziesiam wrote:
Along_AC wrote:
Asri wrote:Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88
5) Absorber R3 Sapura pro-ride rm350set (harga biasa rm400)
6) Spring R3 Sapura pro-ride rm220set (harga biasa rm260)
7) Tail lamp M5 Vilan rm310pair (harga biasa rm340)
Cool Air outlet center campro rm48 siap pasang (harga biasa rm65)
9) Trunklid cover rm75 (harga biasa rm98)
10)Relay transparent 5 pin ada lampu lagi rm18 satu (harga biasa rm28)

Tarikh offer dari 1st march 2010 hingga 31st march 2010
Nak barang atau ingin membuat pemasangan sila buat temujanji
Untuk melihat barang sila klik disini http://mam-rsperformance.blogspot.com/

*ALHAMDULLILAH...MMG TAK SALAH PANGKAH KITA NI...SEMOGA PANJANG UMUR...DIPERBANYAKKAN REZEKI PADA EXCO AGAMA KITA TUAN ASRI. Very Happy bounce bounce bounce bounce bounce Basketball Basketball Basketball Basketball cheers cheers cheers cheers

Betul tu yer.... haaa... perbanyakkan lagi harga murah untuk WC ...
dan klu ader info terkini dan offer barangan ... jgn lupa kt WC ...
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

InsyaAllah.. kalau dapat kerjasama dari ahli WC, saya akan jual dengan lebih murah lagi.. Very Happy Very Happy Very Happy

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
spring tuh yg menarik tuh

Asri


* wrote:spring tuh yg menarik tuh

boleh, kalau nak pm je.. Very Happy Very Happy Very Happy

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
nnt saya pikirkan...

pasal nak masuk parking kat umah tuh tinggi skit...
takut tak lepas la...

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
hang parking kat luwo umah jer abam bad... Razz Razz Razz Razz

wajunk


[quote="Asri"]Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88

salam..
Very Happy nka taw la packages 4 tu siap ngn sevis skali ke??
mnyak semi pe nie??castrol ke shell??
tp bkan ahli bbayor buleh ke?? Razz
sy kt s alam

Asri


[quote="wajunk"]
Asri wrote:Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88

salam..
Very Happy nka taw la packages 4 tu siap ngn sevis skali ke??
mnyak semi pe nie??castrol ke shell??
tp bkan ahli bbayor buleh ke?? Razz
sy kt s alam

Package 4 tu harga barang sahaja, minyak semi syntetic enduro gold 15w40 keluaran Nissan Tan Chong Motor, sesuai untuk engine turbo dan NA..

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

Asri


Terima kasih kepada kekawan yang datang memberi sokongan.. Very Happy Very Happy Very Happy

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

Asri


Asri wrote:Offer ini hanya untuk ahli WC sahaja, 10 barangan tersebut adalah:

1) Window regulator front/rear rm160 siap pasang (harga biasa rm200)
2) Fuel pump rm160 siap pasang (harga biasa rm180)
3) Wiper bracketless rm40pair (harga biasa rm60)
4) Package engine oil (Engine oil semi syntetic, oil filter, air filter) rm88
5) Absorber R3 Sapura pro-ride rm350set (harga biasa rm400)
6) Spring R3 Sapura pro-ride rm220set (harga biasa rm260)
7) Tail lamp M5 Vilan rm310pair (harga biasa rm340)
Cool Air outlet center campro rm48 siap pasang (harga biasa rm65)
9) Trunklid cover rm75 (harga biasa rm98)
10)Relay transparent 5 pin ada lampu lagi rm18 satu (harga biasa rm28)

Tarikh offer dari 1st march 2010 hingga 31st march 2010
Nak barang atau ingin membuat pemasangan sila buat temujanji
Untuk melihat barang sila klik disini http://mam-rsperformance.blogspot.com/

Ada tambahan satu lagi barang: Original Door handle waja rm18pc (harga biasa rm35)

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

14 ...... on Fri Mar 05, 2010 10:38 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
asri,ada tak engine mounting dgn absorber mounting??? Very Happy

http://www.team-force.forums2u.com

Asri


Sky Toro wrote:asri,ada tak engine mounting dgn absorber mounting??? Very Happy

ade

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

16 ...... on Sat Mar 06, 2010 4:13 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Asri wrote:
Sky Toro wrote:asri,ada tak engine mounting dgn absorber mounting??? Very Happy

ade

bro,PM me the best price Very Happy
Thanks... Cool

http://www.team-force.forums2u.com

mangkuk


tuan asri, lampu depan waja ccfl ada x? berapa rm?

WJW7132


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bro..aku nak trunk lid..ble leh agkat cheers

http://www.faiz7132@gmail.com

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
WJW7132 wrote:bro..aku nak trunk lid..ble leh agkat cheers

dtg je kt kedai en asri nie kt giant sek 13 tuh bkn jauh pn.... huhuhuhuh Razz Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

Asri


mangkuk wrote:tuan asri, lampu depan waja ccfl ada x? berapa rm?

ade, best price rm470pair

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

mangkuk


Asri wrote:
mangkuk wrote:tuan asri, lampu depan waja ccfl ada x? berapa rm?

ade, best price rm470pair

yg ni malaysia punya ke taiwan punya?

Asri


mangkuk wrote:
Asri wrote:
mangkuk wrote:tuan asri, lampu depan waja ccfl ada x? berapa rm?

ade, best price rm470pair

yg ni malaysia punya ke taiwan punya?

Taiwan

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ape beza malaysia punya n taiwan nye....

WJW7132


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kualiti kot bro..

http://www.faiz7132@gmail.com

mnnuht


salam ... harga hari ni sama gak ke ???

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum