You are not connected. Please login or register

Jualan Nak Clearkan Store......BUmper.....

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Wed Feb 10, 2010 1:57 am

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua kepada rakan˛ wajaclub.disini sy nak jual Bumper depan custom evo8 sy yg lama dulu.Jualan sebab nak clearkan store dan pindah rumah malas dah mengangkut masuk dlm keta.Keadaan bumper ada pecah sikit kat depan bawah tu sebab tersangkut tarik dek besi tetapi blh di refibekan blk sebelum mengecat nanti.Bumper ni dicustom dan tak payah buka tulang besi yg cover radiator kat depan tu yer.Sesiapa yg berminat leh call dan PM sy ok.Pengankutan dak disediakan dan boleh datang ambil sendiri di rumah lama saya di Petaling jaya.


Price:RM160 (nego hembusan blow off)

Call: 017-6532957/012-4609105 Azli

Terima Kasih




Gambar bumper:











Gambar bumper dikereta suatu ketika dulu:

2 ...... on Wed Feb 10, 2010 5:44 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ai yo...evo8 main habis tukar evo9(skrg) lepas tu main evoX lah Laughing

free bump !!!

http://www.team-force.forums2u.com

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Sky Toro wrote:ai yo...evo8 main habis tukar evo9(skrg) lepas tu main evoX lah Laughing

free bump !!!

hahaha..just clear my house la...malas nak angkat bumper ni masuk kereta...nego kaw2 la siapa mau....

4 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Wed Feb 10, 2010 11:52 am

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bro azlie....evo8 lg smart apa,6pak garang sket. cheers

5 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Wed Feb 10, 2010 12:33 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
BUMP

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
Charge speed putih tu x nak jual ker??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Zhaf_wc 128 wrote:bro azlie....evo8 lg smart apa,6pak garang sket. cheers

hahaha...dah tak nak main garang˛ dah skrg ni...nak jd baik˛ standard ja...

garang˛ pun tak leh lwn evo10 lg woo....

Bump..........Harga leh cita smpai jd....

8 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Sun Feb 21, 2010 10:04 pm

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Bump....Salam semua.Sy dah pindah rmh skrg......bumper masih lg dirumah lama.kepada yg berminat blh nego smpai lebam...kalo tak ada buyer bumper akan dibuang begitu sahaja pada hari jumaat ni.Thanks......

9 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Mon Feb 22, 2010 10:15 am

Musang120


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Azlie_blitz wrote:Bump....Salam semua.Sy dah pindah rmh skrg......bumper masih lg dirumah lama.kepada yg berminat blh nego smpai lebam...kalo tak ada buyer bumper akan dibuang begitu sahaja pada hari jumaat ni.Thanks......

mano hang pindah plak yorr..

10 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Mon Feb 22, 2010 9:46 pm

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Musang120 wrote:
Azlie_blitz wrote:Bump....Salam semua.Sy dah pindah rmh skrg......bumper masih lg dirumah lama.kepada yg berminat blh nego smpai lebam...kalo tak ada buyer bumper akan dibuang begitu sahaja pada hari jumaat ni.Thanks......

mano hang pindah plak yorr..

hahaha....aku skrg kat desa pinggiran putra.dekat dgn putrajaya....dah jd warga putrajaya blk skrg hehehe....bila˛ free mai la lepak˛ minum kat sini... Very Happy

11 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Mon Feb 22, 2010 10:09 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
dekat ngan den tu Very Happy Very Happy

12 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Mon Feb 22, 2010 10:28 pm

Azlie_blitz


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
jawe62 wrote:dekat ngan den tu Very Happy Very Happy

ahahhhh....apa lagi jom la race kat jln blkng rmh den yg nak pegi ke dengkil tu hehehehe..... Very Happy

13 Re: Jualan Nak Clearkan Store......BUmper..... on Tue Feb 23, 2010 1:41 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Azlie_blitz wrote:
jawe62 wrote:dekat ngan den tu Very Happy Very Happy

ahahhhh....apa lagi jom la race kat jln blkng rmh den yg nak pegi ke dengkil tu hehehehe..... Very Happy


tgu den masuk enjin l2s dulu...hiihihihihih Razz Razz Razz

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum