You are not connected. Please login or register

WTS - Waja Headlamp wit smoke

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

26 ...... on Sat Feb 13, 2010 12:00 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jawe62 wrote:salah ke tidak aku x pasti laaa....tp selamat sikit kalau buat suis..jangka hayat ring tu pon lama skit... nampak ***** atau *** bleh tutup.....lepas tu bleh bukak balik... aku punya mmg salah pasal warna biru Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kalau i beli original projector dlm dah ada ring kan?tu bleh sambung buat suis lagi ke???harga i dah servey rm500 paling murah warrenty 1 year Smile

http://www.team-force.forums2u.com

27 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sat Feb 13, 2010 12:07 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sky Toro wrote:
jawe62 wrote:salah ke tidak aku x pasti laaa....tp selamat sikit kalau buat suis..jangka hayat ring tu pon lama skit... nampak ***** atau *** bleh tutup.....lepas tu bleh bukak balik... aku punya mmg salah pasal warna biru Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kalau i beli original projector dlm dah ada ring kan?tu bleh sambung buat suis lagi ke???harga i dah servey rm500 paling murah warrenty 1 year Smile

boleh sky.....same as mine Very Happy Very Happy

28 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sun Feb 28, 2010 12:11 am

lolo


[quote="Sky Toro"]guys,i nak jual original headlamp wit smoke black.
RM200 !!!
lampu condition tip top Smile[/quote
pm me best price bro...

29 ...... on Sun Feb 28, 2010 1:58 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
[quote="lolo"]
Sky Toro wrote:guys,i nak jual original headlamp wit smoke black.
RM200 !!!
lampu condition tip top Smile[/quote
pm me best price bro...

tak dah best price lagi lah bro...hehe.
price dah set RM200.
kalau tak dah buyer i nak ambil pegi buat custom ring kat dlm Cool

http://www.team-force.forums2u.com

30 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sun Feb 28, 2010 2:10 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
TORO kat mana ada custom ring saya pun buat nak gak??? Very Happy

31 ...... on Sun Feb 28, 2010 2:20 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fairuz84 wrote:TORO kat mana ada custom ring saya pun buat nak gak??? Very Happy

i dah dpt tempat tu,subang Cool
apa-apa warna pun ada dan lagi ada warrenty 3 bulan Cool

http://www.team-force.forums2u.com

32 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sun Feb 28, 2010 2:29 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
harga ring tu brpa toro??

33 ...... on Sun Feb 28, 2010 3:18 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fairuz84 wrote:harga ring tu brpa toro??

tak sampai rm200,pasal dia bukan ring biasa dia yg CCFL Cool

http://www.team-force.forums2u.com

34 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sun Feb 28, 2010 3:36 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
toro bila mau pasang nanti u ajak sama saya mau pasang gak ok!! Very Happy Very Happy

35 ...... on Sun Feb 28, 2010 3:01 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fairuz84 wrote:toro bila mau pasang nanti u ajak sama saya mau pasang gak ok!! Very Happy Very Happy

ok,kalau ada owner nak lampu saya than sry lah.lolx... Razz

http://www.team-force.forums2u.com

36 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Sun Feb 28, 2010 9:33 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
yer ker ok tapi subang kat belah mana kedai dia den pergi survey lah!! Very Happy Very Happy

37 ...... on Mon Mar 08, 2010 7:01 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bump for tis !!!
who wan buy it???
a.s.a.p to info me
RM200 !!! Cool

http://www.team-force.forums2u.com

38 ...... on Tue Mar 09, 2010 7:14 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
gambar sini

http://www.team-force.forums2u.com

39 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Tue Mar 09, 2010 9:49 pm

wajunk


Very Happy Very Happy
huh!!!santek giler nie...
RM200???dh murah nie Razz Razz

40 .......... on Wed Mar 10, 2010 5:03 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wajunk wrote:Very Happy Very Happy
huh!!!santek giler nie...
RM200???dh murah nie Razz Razz

murah than ambil lah Razz
kalau harga tinggi nanti susah,org nak bincang harga turun apa lagi lah.sekali harga cantik dah,senang.

so u nak??? Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

41 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Wed Mar 10, 2010 12:08 pm

wajunk


Twisted Evil Twisted Evil
bump!!!
saya mau ini smoke lamp
aku dk s alam
dealing method cane?
sok luse x keje Twisted Evil Twisted Evil

42 ...... on Wed Mar 10, 2010 3:30 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wajunk wrote:Twisted Evil Twisted Evil
bump!!!
saya mau ini smoke lamp
aku dk s alam
dealing method cane?
sok luse x keje Twisted Evil Twisted Evil

bro btul tak u mau?
kalau mcm ni i nak beli projector dulu lepas tu lampu ni bru jual sama u,ok? Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

43 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Wed Mar 10, 2010 9:19 pm

wajunk


Sky Toro wrote:
wajunk wrote:Twisted Evil Twisted Evil
bump!!!
saya mau ini smoke lamp
aku dk s alam
dealing method cane?
sok luse x keje Twisted Evil Twisted Evil

bro btul tak u mau?
kalau mcm ni i nak beli projector dulu lepas tu lampu ni bru jual sama u,ok? Rolling Eyes


seyesship bro i nak ini smoke lamp
condition tip top kan? Very Happy Very Happy
i get what i see..hehe..
yap i damn want this!!

44 ...... on Thu Mar 11, 2010 7:32 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wajunk wrote:
Sky Toro wrote:
wajunk wrote:Twisted Evil Twisted Evil
bump!!!
saya mau ini smoke lamp
aku dk s alam
dealing method cane?
sok luse x keje Twisted Evil Twisted Evil

bro btul tak u mau?
kalau mcm ni i nak beli projector dulu lepas tu lampu ni bru jual sama u,ok? Rolling Eyes


seyesship bro i nak ini smoke lamp
condition tip top kan? Very Happy Very Happy
i get what i see..hehe..
yap i damn want this!!

ok,so bila u mau ambil???
call i 0176370008.
so i buat ni topic CLOSE ya.
pasal u dah beli ni Cool
TQ...

http://www.team-force.forums2u.com

45 ...... on Thu Mar 18, 2010 6:07 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wajunk wrote:
Sky Toro wrote:
wajunk wrote:Twisted Evil Twisted Evil
bump!!!
saya mau ini smoke lamp
aku dk s alam
dealing method cane?
sok luse x keje Twisted Evil Twisted Evil

bro btul tak u mau?
kalau mcm ni i nak beli projector dulu lepas tu lampu ni bru jual sama u,ok? Rolling Eyes


seyesship bro i nak ini smoke lamp
condition tip top kan? Very Happy Very Happy
i get what i see..hehe..
yap i damn want this!!

bro,bagi no u i nak call u ambil lampu.cepat !!!

http://www.team-force.forums2u.com

46 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Tue Mar 23, 2010 6:08 am

AMAR-WC53


Sesapa nk jual head lamp murah2 .. cal atau sms saya ye.. kalu nk jual sblah kiri pun ok gak.. memang tgh mencari ni.. (AMAR WC053 - 012-3823351)

47 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Wed Mar 24, 2010 12:54 am

kimy


aiyaaa...sudah jual ka...baru den mau sambar nihh...

48 ...... on Wed Mar 24, 2010 3:28 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
haha..lampu sini lagi,ada dpt owner banyak book jek.
harga naik lah rm250,wakakaka...joke...

http://www.team-force.forums2u.com

49 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Wed Mar 24, 2010 5:25 am

AMAR-WC53


Sesapa nk jual head lamp murah2 .. cal atau sms saya ye.. kalu nk jual sblah kiri pun ok gak.. memang tgh mencari ni.. (AMAR WC053 - 012-3823351)

50 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Apr 02, 2010 6:19 am

mrsanji


Sky Toro wrote:haha..lampu sini lagi,ada dpt owner banyak book jek.
harga naik lah rm250,wakakaka...joke...

ape mcm toro?
semlm sudah call...kate mau contact ini ari lor...

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum