You are not connected. Please login or register

jualan clear stor..

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 jualan clear stor.. on Fri Jan 15, 2010 6:29 am

lolo


salam semua..saya ada nak nego sikit barang berkenaan..
sebab nego nak clear stor..
jual murah2 je..

(1) Diffuser
ada cat warna hitam
Rm50 shj
harga baru rm35 shj


ada spoil sikit kat sini die ada bg rata sikit sebab sblm nie pakai kat Gen2



(4) door visor original proton waja
ada 3 je bla driver side dah patah
Rm 20 shj
harga baru rm 15shj



(5) disini aku baru terjumpa balik grill chrome liplap2 lme aku
kondisi baik masih berkilat dan tiada klip yang patah
Rm 25 shj
hara baru rm 20 shj




semua barang adalah terpakai tetapi masih dalam keadaan baik..
berminat sms or call 019-2761046



Last edited by lolo on Sun Feb 28, 2010 12:14 am; edited 3 times in total (Reason for editing : tambah barang)

2 Re: jualan clear stor.. on Fri Jan 15, 2010 7:55 am

kangkonggg


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
spoiler ok lg tak bro? ori ke?

3 Re: jualan clear stor.. on Fri Jan 15, 2010 9:04 am

lolo


kangkonggg wrote:spoiler ok lg tak bro? ori ke?
ori bro...colour die la kantoi sikit bab dah pudar..tp kalo dah polish ok la sikit kot...

4 Re: jualan clear stor.. on Fri Jan 15, 2010 7:52 pm

Asri


Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

5 Re: jualan clear stor.. on Fri Jan 15, 2010 11:20 pm

lolo


Asri wrote:Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..
sori la bro spoiler dah ada org book tp door visor still available..aku cod area serdang upm je bro..bab jual pun dah murah giler dah nie..sori..

6 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 1:14 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lolo wrote:
Asri wrote:Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..
sori la bro spoiler dah ada org book tp door visor still available..aku cod area serdang upm je bro..bab jual pun dah murah giler dah nie..sori..
sory bro asri..den dh booking spoiler tu yoo Very Happy Very Happy

7 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 2:15 am

Asri


lolo wrote:
Asri wrote:Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..
sori la bro spoiler dah ada org book tp door visor still available..aku cod area serdang upm je bro..bab jual pun dah murah giler dah nie..sori..

Ok, tak ape.. kalau jalan2 kat shah alam bawak la barang tu, itu pun kalau tak terjual lagi..

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

8 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 3:06 am

xclusives


KETUA KOMUNITI
jawe62 wrote:
lolo wrote:
Asri wrote:Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..
sori la bro spoiler dah ada org book tp door visor still available..aku cod area serdang upm je bro..bab jual pun dah murah giler dah nie..sori..
sory bro asri..den dh booking spoiler tu yoo Very Happy Very Happy






Sebuk tol jawe ni aku pon nak gak... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

9 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 3:42 am

lolo


Asri wrote:
lolo wrote:
Asri wrote:Bro area mana..? boleh dtg shah alam, saya nak spoiler ngan door visor tu..
sori la bro spoiler dah ada org book tp door visor still available..aku cod area serdang upm je bro..bab jual pun dah murah giler dah nie..sori..

Ok, tak ape.. kalau jalan2 kat shah alam bawak la barang tu, itu pun kalau tak terjual lagi..

ok bro blh x der hal pny...spoiler tu bro jawe pagi2 lg kol ckp nak beli..door visor ada la nak ke?

10 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 8:59 am

lolo


spoiler sold out..telah dijual kepada abg azmi...tq

11 Re: jualan clear stor.. on Sat Jan 16, 2010 11:34 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lolo wrote:spoiler sold out..telah dijual kepada abg azmi...tq
same2 Very Happy Very Happy

12 Re: jualan clear stor.. on Sun Jan 17, 2010 1:07 am

kangkonggg


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jawe62 wrote:
lolo wrote:spoiler sold out..telah dijual kepada abg azmi...tq
same2 Very Happy Very Happy

jawe ni potong line aku je.. lol!

13 Re: jualan clear stor.. on Fri Jan 22, 2010 8:04 am

lolo


bump masih banyak lagi barang..harga boleh bincang

14 Re: jualan clear stor.. on Tue Jan 26, 2010 11:18 pm

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
cepat kau yer

15 Re: jualan clear stor.. on Sun Feb 28, 2010 12:17 am

lolo


bump... ada sikit lagi nie....harga turun untuk semua barang...

16 Re: jualan clear stor.. on Sun Feb 28, 2010 1:19 pm

Guest


Guest
lolo wrote:salam semua..saya ada nak nego sikit barang berkenaan..
sebab nego nak clear stor..
jual murah2 je..

(1) Diffuser
ada cat warna hitam
Rm50 shj
harga baru rm35 shj


ada spoil sikit kat sini die ada bg rata sikit sebab sblm nie pakai kat Gen2



(4) door visor original proton waja
ada 3 je bla driver side dah patah
Rm 20 shj
harga baru rm 15shj



(5) disini aku baru terjumpa balik grill chrome liplap2 lme aku
kondisi baik masih berkilat dan tiada klip yang patah
Rm 25 shj
hara baru rm 20 shj




semua barang adalah terpakai tetapi masih dalam keadaan baik..
berminat sms or call 019-2761046
grill depan ada ke lagi ke bro Very Happy

17 Re: jualan clear stor.. on Tue Mar 02, 2010 11:29 am

lolo


masih ada bro .. cod petronas UPM ..

18 Re: jualan clear stor.. on Thu Apr 01, 2010 1:10 pm

lolo


all item sold...mod bleh lock

19 Re: jualan clear stor.. Today at 4:17 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum