You are not connected. Please login or register

skirting depan dan belakang untuk dijual

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 5:01 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
den nk jual skirting depan ngan belakang den punya yooo

rm 100 sudah...yg depan PU yg blakang lak fiber...tidak termasuk difuser ...difuser den x jual Very Happy Very Happy


depan



belakang


yg belakang punya ni jenis tambah tepi tu jee

Very Happy Very Happy

2 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 5:11 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sape nak cepat

3 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 6:14 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lelong.....lelong...... Very Happy Very Happy

4 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 8:55 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ni mesti da masuk bumper R3...

5 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 10:10 am

Sandwich


EXCO SUKAN
pergh ..projek jawe berjaya juga sebelum pilihanraya ni yer....

http://www.eventsecurity.com.my

6 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 8:42 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
oh...jawe kau nak tukar bumper R3 bagus lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

7 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Jan 15, 2010 10:32 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalu jd... masa pilihan raya dan AGM keto den xdo...masuk bengkel cat Sad Sad Sad Sad

8 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 1:16 am

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Menarik jugak kalau dapat diffuser sekali...akan ku fikirkan..harga dah cun tue..mmg berbaloi2

9 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 1:19 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
abert wrote:Menarik jugak kalau dapat diffuser sekali...akan ku fikirkan..harga dah cun tue..mmg berbaloi2


difuser den x jual broo Very Happy

10 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 2:55 am

Musang120


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jawe62 wrote:
abert wrote:Menarik jugak kalau dapat diffuser sekali...akan ku fikirkan..harga dah cun tue..mmg berbaloi2


difuser den x jual broo Very Happy

sayang sungguh kek difuser tu yoorr..

11 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 3:03 am

xclusives


KETUA KOMUNITI
izZat_2635 wrote:sape nak cepat




Sape xnak lambat.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

12 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 11:56 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bump...

13 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sat Jan 16, 2010 11:47 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lupo lak grill depan tu den nk jual jugak 30 inggit Very Happy Very Happy

14 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sun Jan 17, 2010 8:39 am

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:lupo lak grill depan tu den nk jual jugak 30 inggit Very Happy Very Happy


macam2 barang dah ko niago jawe...
barang2 kete ko tu aper kater ko sedokah jo kek kengkawan WC ni Razz Razz Razz Razz Razz

15 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sun Jan 17, 2010 12:56 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bukan apo... maleh nk simpan.. rumah den kocik jee... xde tempat nk letak Very Happy Very Happy

16 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sun Jan 17, 2010 1:34 pm

Guest


Guest
botakz wrote:
jawe62 wrote:lupo lak grill depan tu den nk jual jugak 30 inggit Very Happy Very Happy


macam2 barang dah ko niago jawe...
barang2 kete ko tu aper kater ko sedokah jo kek kengkawan WC ni Razz Razz Razz Razz Razz

betul tu..sedekah jelah..wat amal jariah skit.. Very Happy Very Happy

17 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sun Jan 17, 2010 1:36 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
bazooka wrote:
botakz wrote:
jawe62 wrote:lupo lak grill depan tu den nk jual jugak 30 inggit Very Happy Very Happy


macam2 barang dah ko niago jawe...
barang2 kete ko tu aper kater ko sedokah jo kek kengkawan WC ni Razz Razz Razz Razz Razz

betul tu..sedekah jelah..wat amal jariah skit.. Very Happy Very Happy

jawe tayar dah botak pon dio jual tu yo ....apo pon tak bley ....hahaha ...

http://www.eventsecurity.com.my

18 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Sun Jan 17, 2010 1:51 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
bazooka wrote:
botakz wrote:
jawe62 wrote:lupo lak grill depan tu den nk jual jugak 30 inggit Very Happy Very Happy


macam2 barang dah ko niago jawe...
barang2 kete ko tu aper kater ko sedokah jo kek kengkawan WC ni Razz Razz Razz Razz Razz

betul tu..sedekah jelah..wat amal jariah skit.. Very Happy Very Happy

jawe tayar dah botak pon dio jual tu yo ....apo pon tak bley ....hahaha ...

baik jual botak terus.......hehehehehhe Razz Razz

19 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Mon Jan 18, 2010 10:17 am

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
aku pun ko nak jual jawe affraid affraid Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad

20 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Mon Jan 18, 2010 10:31 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
botakz wrote:aku pun ko nak jual jawe affraid affraid Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad


Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

21 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Thu Jan 28, 2010 9:52 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalau xde budak2 kita yg nk brg ni dlm masa 2 ari ni.... den akan masukkan dlm mudah.....

sekian teima kasih Very Happy Very Happy Very Happy

22 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Feb 05, 2010 6:15 am

Bob_kuziey


Ada lg barang utk lego?

Sy ada call saudara jawe62 minggu lepas tapi tak jawab pon.... pale

http://www.facebook.com/Pendang?ref=profile

23 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Feb 05, 2010 6:45 am

Bob_kuziey


jawe62 wrote:den nk jual skirting depan ngan belakang den punya yooo

rm 100 sudah...yg depan PU yg blakang lak fiber...tidak termasuk difuser ...difuser den x jual Very Happy Very Happy


depan



belakang


yg belakang punya ni jenis tambah tepi tu jee

Very Happy Very Happy

Sy booking mulut dulu la yer...nanti sy ke Putrajaya sy call blk saudara. Bleh nego lagi kot? Very Happy

http://www.facebook.com/Pendang?ref=profile

24 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Feb 05, 2010 7:26 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bleh tu bleh.... Very Happy Very Happy

25 Re: skirting depan dan belakang untuk dijual on Fri Feb 05, 2010 8:23 am

Bob_kuziey


jawe62 wrote:bleh tu bleh.... Very Happy Very Happy
Alhamdulillah...kira jd lah yer... Smile

http://www.facebook.com/Pendang?ref=profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum