You are not connected. Please login or register

[WT-EXCHANGE] Waja Door Panel With LV Fabric.

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 [WT-EXCHANGE] Waja Door Panel With LV Fabric. on Sun Dec 20, 2009 10:46 pm

douglas575


Want to exchange ... anyone interested ?




essjay


Moderator
Moderator
nice! bape kos dia tu? Very Happy

http://www.wajaclub.com

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
design lain...abg joe...nie free je nie...hahahaha

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
pic bro

essjay


Moderator
Moderator
mAnIn_thEmIrrOr wrote:design lain...abg joe...nie free je nie...hahahaha
dulu ada DIY siap gambar kt dlm forum kita ni, tak hingat dah kat mana atau admin dah bakul sampahkan... Razz Razz

http://www.wajaclub.com

are_mat


KETUA KOMUNITI
essjay wrote:dulu ada DIY siap gambar kt dlm forum kita ni, tak hingat dah kat mana atau admin dah bakul sampahkan... Razz Razz
pasang la BRIDE yg mcm den pasang ni.muahahahaha. Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
are_mat wrote:
essjay wrote:dulu ada DIY siap gambar kt dlm forum kita ni, tak hingat dah kat mana atau admin dah bakul sampahkan... Razz Razz
pasang la BRIDE yg mcm den pasang ni.muahahahaha. Laughing Laughing Laughing

bape pulak la kos nyer tu abe mat weiii....silap2 harga sama cam tukar panel baru tu..wakakakaka.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
douglas575 wrote:Want to exchange ... anyone interested ?





i know 1 guy is interested



Last edited by zaeidos on Tue Dec 22, 2009 2:24 am; edited 1 time in total

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sape tu zeid?

10 ...... on Mon Dec 21, 2009 2:51 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
how much the cost?i got intrested,PM me price
thx...

http://www.team-force.forums2u.com

Guest


Guest
zaeidos wrote:
douglas575 wrote:Want to exchange ... anyone interested ?





i know 1 guy is interested
price?u want to exchange right? Shocked Very Happy

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:design lain...abg joe...nie free je nie...hahahaha
dulu ada DIY siap gambar kt dlm forum kita ni, tak hingat dah kat mana atau admin dah bakul sampahkan... Razz Razz

yo lah abgjo...puas den cari thread yang den post tu....x jumpo...edmin dah delete kot...sampai ati betul peruzz ni...ajak race baru tau...wakakaka

essjay


Moderator
Moderator
wakakakaa.... Razz

http://www.wajaclub.com

khalimy


Douglas..
UGPM..
TQ

douglas575


khalimy wrote:Douglas..
UGPM..
TQ


Pm replied...pls check...

douglas575


Bump Bump Bump

douglas575


Anyone want to exchange ?

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum