You are not connected. Please login or register

skru 5 lubang...

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 skru 5 lubang... on Fri Dec 18, 2009 3:55 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO


sape nak buat 5 lubang tempat aku ade buat 450 untuk keempat2 belah.. kalau nak buat lubang2 cm disc aku ni cume tmbah xsampai 100.. nak upgrade PCD pun bleh..



Last edited by izZat_2635 on Sat Dec 19, 2009 3:19 am; edited 1 time in total

2 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 1:48 am

Sandwich


EXCO SUKAN
yang ko buat ni pcd bape ?

http://www.eventsecurity.com.my

3 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 3:21 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
pcd ak xbuat pun same je 114.. 114 kn byk rim leh masuk.. kalau nak tkr pcd 100,120 pun boleh buat tu..

4 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 3:31 am

Sandwich


EXCO SUKAN
Rim spare 5 lubang dia bagi skali ke?

http://www.eventsecurity.com.my

5 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 3:35 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
rim beli sendiri la... ak lepas buat 5 skru ni sebulan pas tu br teringat yg rim spare ak kt bonet tu 4 skru.. nasib baik tayar xbuat hal.. kt tmpat buat bande ni ade jual kalau nak sebijik rim. ari tu ak beli rim 80rggit dgn tayar 2nd paling truk 20ringgit..

6 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 3:37 am

Sandwich


EXCO SUKAN
Apsal harga dah naik.. ? Itu hari 4ratus je..

http://www.eventsecurity.com.my

7 Re: skru 5 lubang... on Sat Dec 19, 2009 3:39 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ak br tanye mggu ni die da naik 450..sape yg nak buat tu kene pg sendiri bukan ak yg bwk..tu la suh tkr ari tu xnak buat.. Razz Razz

8 Re: skru 5 lubang... on Thu Dec 16, 2010 11:18 am

mohdzulkarnaen


salam.. selamat tak kalau 4 lubang modified jadi 5 lubang?

9 Re: skru 5 lubang... on Thu Dec 16, 2010 12:11 pm

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
yup 5 lugs / pcd 114.3 ni mmg best sebab kete jepun yg premium je pakai..so kalo kat malaysia ni taiwan made tak banyak n sebab rim2 ni dibuat stock utk kete performance jepun,die ni ringan berbanding belah2 continental(5lugs/pcd120)n sebab tak banyak kete yg bole masuk,harga die murah...tapi sampai 3,4 bulan je ah,sebab inspira pn 5lugs,so bile inspira dah kluar,mesti harge die naik.and biasanya rim ni bole clear 4pot punye brek.terbaik!!
so, renung2kan,dan selamat beramal Very Happy

contoh rim die,
http://www.mudah.my/Ori+Evo+7+5+GTA+Enkei+17+Rims-7799795.htm
http://www.mudah.my/18+germany+s+rim-7989585.htm
http://www.mudah.my/Nissan+Skyline+R32+Original+Rims-7940701.htm
http://www.mudah.my/Rim+Manaray+Racing+17inch+Japan-7861374.htm
http://www.mudah.my/Rim+oz+racing+f1+evo+4+original-6142425.htm

10 Re: skru 5 lubang... on Fri Jan 21, 2011 2:19 am

wan ah tong


still available lg ke ?????

http://www.facebook.com/wan.ah.tong

11 Re: skru 5 lubang... Today at 2:20 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum