You are not connected. Please login or register

disc waja dah siap lobang nyer

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 disc waja dah siap lobang nyer on Fri Dec 18, 2009 1:24 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
disc ori waja cuma dah wat lobang n longkang jer...barang baru ting2...



ni gambo yg aku pasang kat kete gen2 member aku..

2 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Fri Dec 18, 2009 1:48 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bape hinggit??? Very Happy

3 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Fri Dec 18, 2009 1:57 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:bape hinggit??? Very Happy


masih dlm proses perbincangan utk mendapat harga yg termurah...

4 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Fri Dec 18, 2009 3:52 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
abam botak kaler kt disc tu memang xkan hilang ke?? takut kaler tu hilang je bila disc da panas..

5 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 2:43 am

Sandwich


EXCO SUKAN
abam botak ni ..den suh tanyo gear campro tuh ....tak do respon pon ... apo pon tak leh

http://www.eventsecurity.com.my

6 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 2:47 am

maroon evo9


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Sandwich wrote:abam botak ni ..den suh tanyo gear campro tuh ....tak do respon pon ... apo pon tak leh


sabo lah sand,huhuhuhu lol! lol! lol! lol! lol!

7 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 3:39 am

essjay


Moderator
Moderator
gear campro? hehehehehe Very Happy tanya johnVK kalau dia masih ada stok atau terus g proreka. Masyukk gak disk ni.. What a Face

http://www.wajaclub.com

8 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 8:31 am

Sandwich


EXCO SUKAN
essjay wrote:gear campro? hehehehehe Very Happy tanya johnVK kalau dia masih ada stok atau terus g proreka. Masyukk gak disk ni.. What a Face

si botak ni ada lubang lagi baik bang jo .... macam abg jo pakai tu den nak sebut kat sini kang buek abg jo marah jo...hehee..so den tak yah sebut la yo ... tapi mmg murah la si botak ni jual ,,,tapi smpai skrg sonyap jo ...apo pon tak bleh botak ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

http://www.eventsecurity.com.my

9 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 11:17 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:bape hinggit??? Very Happy


RM150 sepasang..

10 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 19, 2009 11:19 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:abam botak kaler kt disc tu memang xkan hilang ke?? takut kaler tu hilang je bila disc da panas..


itu aku x pasti la...br 3 hr pasang kat kete member aku...

11 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 7:08 am

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
botakz wrote:
izZat_2635 wrote:abam botak kaler kt disc tu memang xkan hilang ke?? takut kaler tu hilang je bila disc da panas..


itu aku x pasti la...br 3 hr pasang kat kete member aku...

botak,blehla tlong watkn tok aku,hehehe..

12 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 11:32 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy

13 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 11:40 am

Sandwich


EXCO SUKAN
jawe62 wrote:botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy

den pon nak .... 2 pasang ...ngeh ngeh ..siap pasang tu yo ... Cool

http://www.eventsecurity.com.my

14 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 1:00 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sandwich wrote:
jawe62 wrote:botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy

den pon nak .... 2 pasang ...ngeh ngeh ..siap pasang tu yo ... Cool


kalo nak pasang sekali harga lain tu yo...

15 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 1:01 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy


bilo ko nak tu jawe...

16 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 1:02 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
botakz wrote:
jawe62 wrote:botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy


bilo ko nak tu jawe...

nnt den kontek demo Very Happy

17 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 1:03 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Zhaf_wc 128 wrote:
botakz wrote:
izZat_2635 wrote:abam botak kaler kt disc tu memang xkan hilang ke?? takut kaler tu hilang je bila disc da panas..


itu aku x pasti la...br 3 hr pasang kat kete member aku...

botak,blehla tlong watkn tok aku,hehehe..


disc ni dtg memang dah siap cam tu..bukan teman yg wat kan...brg baru...

18 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 20, 2009 1:03 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:
botakz wrote:
jawe62 wrote:botak den nk disk brake tu....sepasang Very Happy Very Happy


bilo ko nak tu jawe...

nnt den kontek demo Very Happy

rojo terimo

19 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sat Dec 26, 2009 9:11 am

kangkonggg


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
botakz, tnye sket bleh? Cool

20 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 27, 2009 11:21 am

Sandwich


EXCO SUKAN
botakzzz...nak disk macam engko .... ganazzz tuh ...kete standed tapi brakedisk tak nak kalah tu yo ... apo pon tak ley ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..carila utk aku bang botak .... nnt aku vote ko jawatan ketua biro agama tuh ... ngeh ngeh ..

http://www.eventsecurity.com.my

21 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 27, 2009 2:17 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kangkonggg wrote:botakz, tnye sket bleh? Cool


ko nak tya ape bro... scratch scratch scratch

22 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 27, 2009 2:28 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sandwich wrote:botakzzz...nak disk macam engko .... ganazzz tuh ...kete standed tapi brakedisk tak nak kalah tu yo ... apo pon tak ley ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..carila utk aku bang botak .... nnt aku vote ko jawatan ketua biro agama tuh ... ngeh ngeh ..


aku nyer disc ebo3 tu yo twin pot What a Face What a Face What a Face
henjin 4g18...auto lak tu...org jowo ngomong saftey first...
ko carikan aku gto nyer kite tukaw suke same suke amacam ada bran Razz Razz Razz Razz Razz

23 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 27, 2009 10:10 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
botakz wrote:
Sandwich wrote:botakzzz...nak disk macam engko .... ganazzz tuh ...kete standed tapi brakedisk tak nak kalah tu yo ... apo pon tak ley ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..carila utk aku bang botak .... nnt aku vote ko jawatan ketua biro agama tuh ... ngeh ngeh ..


aku nyer disc ebo3 tu yo twin pot What a Face What a Face What a Face
henjin 4g18...auto lak tu...org jowo ngomong saftey first...
ko carikan aku gto nyer kite tukaw suke same suke amacam ada bran Razz Razz Razz Razz Razz

sand mmg soka ngan lobang2 nih Very Happy Very Happy

24 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Sun Dec 27, 2009 11:03 pm

kangkonggg


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
botakz wrote:
kangkonggg wrote:botakz, tnye sket bleh? Cool


ko nak tya ape bro... scratch scratch scratch

dah tnye kan mlm mgu ari 2..time kt putrajaya..dh dpt jawapan pn. Cool

25 Re: disc waja dah siap lobang nyer on Thu Dec 31, 2009 3:11 am

khalimy


Siap pasang empat2 side berapa kos botakz??

TQ

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum